Show

Komentari 113

Gego nakon izlaska iz zatvora: 'Idem u Ganu, prodajem sve!'

Gego nakon izlaska iz zatvora: 'Idem u Ganu, prodajem sve!'

Za milijun eura prodajem 1800 kvadrata građevinskog zemljišta s kućom od 25 kvadrata i temeljima za još jednu od 50 kvadrata. Prednost imaju tetovirani mafijaši, kazao je Gego

Stjepan Barišić (52) Gego, pjevač s Hvara, izašao je iz zatvora nakon što su ga uhitili radi posjedovanja i uzgajanja marihuane. Za Dalmatinski portal, Gego je otkrio da se zbog svega planira odseliti iz Hrvatske. 

- Idem u Ganu kod cure, odlazim iz pokradene i korumpirane Hrvatske - rekao je razočarani pjevač.

Naime, Gego ima imanje u mjestu Zaraće na južnoj obali Hvara. Trenutno ga prodaje, a prednost imaju, kako kaže, mafijaši. 

- Za milijun eura prodajem 1800 kvadrata građevinskog zemljišta s kućom od 25 kvadrata i temeljima za još jednu od 50 kvadrata. Prodajem sve! Prednost imaju tetovirani mafijaši - kazao je Gego. 

- Hvarom vladaju dileri - dodao je pa otkrio kako je u policijskoj stanici keksima (napolitankama), a ne izmetom, naslikao njihovu narkopiramidu. 

Podsjetimo, Stjepan Barišić Gego, uhićen je i prijavljen za uzgoj nešto manje od 50 stabljika marihuane u mjestu Zaraće te prijetnji susjedu zračnom puškom.