Show

Komentari 6

Georgina pozirala s maramom na glavi: Znači, to sad poštuješ, a haljinu nosiš s prorezom?!

Georgina pozirala s maramom na glavi: Znači, to sad poštuješ, a haljinu nosiš s prorezom?!

Georgina se s djecom preselila u Saudijsku Arabiju jer ondje Ronaldo igra za Al Nassr, za koji je potpisao na dvije godine i zaradit će oko 200 milijuna eura

Nešto si radila s licem, operirala si se sigurno, pisali su pratitelji Georgine Rodriguez (28) nakon fotografija koje je objavila. Lice joj se vidi izbliza, a ima i maramu na glavi te haljinu s dubokim prorezom. Zbog toga su je i kritizirali. Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda (37) već je imala problema u Saudijskoj Arabiji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Prije svega, Georgina i Ronaldo nisu u braku, a žive zajedno, što prema saudijskim zakonima nije dozvoljeno, ali progledali su im kroz prste. Najviše im ipak smeta Georginin način odijevanja. Na dodjeli Joy Awards došla je u baršunastoj haljini s prorezom, dekolteom te skupocjenim nakitom. Nosila je i maramu.

U komentarima su je napali zbog marame.

- Glavu je pokrila, a pokazuje noge - zamjerali su joj pratitelji pa dodali: 

- Ne idu ta marama i haljina skupa.

Bilo je i onih koji su je pohvalili zato što je nosila maramu kojom je pokrila glavu, a istaknuli su i da je bila jedna od rijetkih koja je nosila pokrivalo za glavu. Podsjećamo, Georgina se s djecom preselila u Saudijsku Arabiju jer ondje Ronaldo igra za Al Nassr, za koji je potpisao na dvije godine i zaradit će oko 200 milijuna eura.

 

Najčitaniji članci