Obavijesti

Show

Komentari 73

Gianna Apostolski mršavi, skida bore i nema celulita

Gianna Apostolski mršavi, skida bore i nema celulita
6

Bivša voditeljica “Golih vijesti” u zagrebački salon “Kozjak” krenula je na tretmane uklanjanja bora i skidanje celulita te je u 4 mjeseca izgubila 7 kila

VIDEO

Osjećaj topljenja sala mi je poput orgazma. Ipak, otkad posjećujem salon za uljepšavanje, nemam nimalo bolji seksualni život, našalila se Gianna Apostolski (32), koja smatra da se manje lijepe žene bolje seksaju jer se više trude. Prije nekoliko mjeseci bivša voditeljica 'Golih vijesti' u zagrebački salon 'Kozjak' krenula je na tretmane uklanjanja bora te skidanje celulita i toksina u tijelu. Za uljepšavanje Gianna na mjesec izdvoji, kako tvrdi, oko 10.000 kuna. Novac zarađuje kao organizatorica partyja u noćnim klubovima.
- Dva puta na tjedan dolazim i na masaže, a otkad sam otkrila elektrostimulaciju, moj se usporeni metabolizam ubrzao pa sad mršavim - pohvalila se Gianna, koja je u četiri mjeseca skinula sedam kilograma. Dodaje da joj je cilj bio brzo i bez znoja oblikovati se i učvrstiti grudi i stražnjicu.
- Lijena sam Dalmatinka i ne volim vježbati - rekla je. Ponosna je na grudi iako joj, kaže, jedna dojka gleda na Učku, a druga na Grčku.

'TKO ŠIŠA STRIJE DOK MI JE GUZA ČVRSTA'
Bivšoj voditeljici 'Golih vijesti' u salonu ljepote elektrostimulacijom tope masne stanice, a infracrvenim zrakama učvršćuju mišiće. Gianna na tretman ide tri puta na tjedan. Sretna je jer sad ima čvrstu guzu, a strije je ne brinu.

VIŠE SE SMIJEM OTKAD SU MI UKLONILI BORE
Jedanputnom na tjedan priušti sebiila si je antistresni program koji joj u tijelu mjeri razinu stresa. Zatim se Gianna opušta na masaži. Kaže kako se puno više smije otkad su joj sna licau uklonili površinske bore. Cijena tog tretmana je 400 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija