Obavijesti

Show

Komentari 11

Gibsonova maćeha: Bojim se, ne želim da mi Mel bude blizu

Gibsonova maćeha: Bojim se, ne želim da mi Mel bude blizu
3

Supruga glumčevog oca tvrdi da je Mel nekoliko puta podivljao i vikao na nju. Želi da se glumac prestane miješati u bračni život svog oca pa traži zabranu pristupa

VIDEO

Teddy Joye Hicks Gibson, koja se udala za Huttona (93), oca Mela Gibsona (56), na sudu je predala dokumente koji govore protiv poznatog glumca, piše TMZ.  Zatražila je i zabranu pristupa za Mela. .Teddy tvrdi da je Mel prema njoj bio agresivan te da joj je znao pljunuti u lice. Kaže da se boji za svoju sigurnost. Navodno Mel i njegova sestra Maura nikako ne podnose svoju maćehu jer ona ne odobrava lijekove kojima braća liječe svog bolesnog oca. 

U dokumentima koje je podnio Teddyn odvjetnik Brian J. Kramer, navedeno je nekoliko situacija u kojima je Mel podivljao. Kako piše TMZ, u listopadu 2011. godine Mel je poludio na Teddy jer nije dopustila da Hutton koristi lijekove koje je Mel želio da ih uzima. 

- Psovao je i derao se i koristio veoma uvredljiv rječnik - tvrdi supruga Melovog oca.  Kad je Melova maćeha Huttona u siječnju posjetila u bolnici Mel je izgledao potpuno divlje kad je počeo zastrašujućim glasom vikati na nju. 

- Toliko je bio uzrujan da je vrištao bez prekida. Lice mu je bilo crveno. Tijekom rasprave o Huttonovom liječenju u ožujku, Mel je opet izgubio kontrolu. Tad se paralizirala od straha pa je poslije njihovog razgovora i povraćala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Teddy tvrdi da je Mel zajedno sa sestrom utjecao na svog oca i natjerao ga da preda zahtjev za rastavu. Kako tvrdi, Hutton je katolik i sam ne bi pristao na rastavu. 

- Osim toga, nedavno mi je rekao da je naša ljubav vječna - tvrdi Melova maćeha koja želi da se glumac prestane miješati u bračni život svoga oca. Želi da bude najmanje sto metara udaljen od nje kad god se moraju susresti. 

Sudac je raspravu zakazao za sljedeći mjesec. Melov glasnogovornik cijelu situaciju još nije komentirao, a glumac je nedavno izjavio kako njegova maćeha zlostavlja njegovog oca. 

Teddy i Hutton vjenčali su se 2002. godine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...