Obavijesti

Show

Komentari 2

Gigi pokazala trudnički trbuščić: Skrivala sam ga, čekamo curicu

Gigi pokazala trudnički trbuščić: Skrivala sam ga, čekamo curicu
10

Ranije je otkrila da u trudnoći najčešće jede razna peciva pa joj članovi obitelji svakodnevno moraju osigurati poslastice iz njene omiljene pekare, što je prije nekoliko mjeseci bilo poprilično komplicirano zbog virusa

VIDEO

Manekenka Gigi Hadid (25) i njezin partner Zayn Malik (27) očekuju prvo dijete. Otkrili su i spol pa je tako javnosti poznato da bi im uskoro trebala stići djevojčica. Zbog pandemije korona virusa u travnju i svibnju bila je u izolaciji s obitelji na farmi u Pennsylvaniji, a s njom je bio i Zayn. Izgleda kako su i sada ondje te da uživaju u boravku u prirodi.

POGLEDAJTE VIDEO: Gigi pokazala trbuščić i pričala o prinovi

Istaknula je kako joj je žao što je ovakva situacija i što glazbenici ne mogu nastupati, ali barem je njezin partner cijelo vrijeme bio uz nju. O trudnoći nije puno govorila pa su se njeni pratitelji zabrinuli. Osim toga, trudna je već nekoliko mjeseci, a trbuščić još nisu vidjeli pa su počele i razne špekulacije, ali sada su dobili što su htjeli. Ovih se dana Gigi javila putem Instagram livea, otkopčala pidžamu koju je u tom trenutku nosila i pokazala trbuh. 

- Evo mog trbuha - rekla je manekenka i okrenula se s boka kako bi ga svi vidjeli. Našalila se i kako joj je bilo smiješno čuti da ga skriva, a samo se radilo o tome da je mislila kako postoje puno važnije stvari u svijetu od njene trudnoće. 

- To je razlog zašto sam šutjela o trudnoći. Mislim da to nije nešto prebitno, pa sam sve dijelila samo s mojoj obitelji i prijateljima. Očito je da je mnogo ljudi izgubilo život zbog korone. Onda smo zagovarali 'Black Lives Matter' pokret i mislim da bi se u medijima o takvim stvarima trebalo govoriti - rekla je Gigi i dodatno pojasnila zašto nije bila aktivna na društvenim mrežama u početku trudnoće: 

- Nisam se htjela brinuti oko toga da svaki dan tijekom trudnoće moram biti slatka i dobro izgledati ili objaviti nešto.

Ranije je otkrila da u trudnoći najčešće jede razna peciva pa joj članovi obitelji svakodnevno moraju osigurati poslastice iz njene omiljene pekare, što je prije nekoliko mjeseci bilo poprilično komplicirano zbog virusa.

Gigina majka Yolanda (56) sretna je što će postati baka djevojčice, a navodno prinova stiže u rujnu. 

- Još uvijek sam šokirana što je naša mala tajna stigla do novina. No, naravno da sam uzbuđena što ću postati baka. Osjećam kako je cijela obitelj blagoslovljena nakon ove vijesti - rekla je.

The Fashion Awards 2016 - London
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael