Show

Komentari 32

Gimnastičarka koja je navodno rodila Putinu blizance pojavila se u javnosti nakon dvije godine

Gimnastičarka koja je navodno rodila Putinu blizance pojavila se u javnosti nakon dvije godine

Alina Kabajeva se prije nekoliko dana, po prvi put nakon gotovo dvije i pol godine, pojavila u javnosti i to na nacionalnoj televiziji kako bi kritizirala suce na Olimpijskim igrama u Tokiju

Ruska gimnastičarka i osvajačica zlatne olimpijske medalje Alina Kabajeva (37) povukla se iz javnog života kada se u 2018. godini počelo šuškati da čeka blizance s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom (68). Bivša gimnastičarka bila je zastupnica u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija te šefica tvrtke National Media Group.

Vezu s ruskim predsjednikom navodno je započela prije 12 godina.

POGLEDAJTE VIDEO 

Alina se prije nekoliko dana, po prvi put nakon gotovo dvije i pol godine, pojavila u javnosti i to na nacionalnoj televiziji kako bi kritizirala suce na Olimpijskim igrama u Tokiju, piše Mirror

Legends of Sports gymnastic show at Megasport Arena in Moscow

Bivša gimnastičarka bila je razočarana zato što ruska gimnastičarska zvijezda Dina Averina nije osvojila zlatnu medalju. 

Prilikom njezinog javljanja na televiziji mnogi gledatelji primijetili su prsten na ruci koji je ponovo potaknuo glasine da se udala. Njen privatni život smatra se jednom od najvećih tajni. 

Rugby World Cup Sevens 2013 - Draw ceremony

Alinu su i u prošlosti viđali s vjenčanim prstenom no, nikada se nije doznalo je li bivša gimnastičarka zaista u braku ili nije. 

Podsjetimo, Kabajeva je 2000. godine na Olimpijadi u Sydneyju osvojila brončanu medalju u gimnastici te zlatnu medalju u Ateni četiri godine kasnije, gdje je, kako mnogi smatraju, 'zapela za oko' ruskom predsjedniku Putinu.

Od gimnastike se umirovila 2005. godine te nakon toga provela osam godina u ruskom parlamentu. Bila je i članica Putinove stranke. 

Putin denies marriage to 24 year old gymnast

O ljubavnoj vezi Putina i Aline mediji su počeli pisati u 2008. godini. Nagađalo se i da je upravo njihova 'afera' razlog Putinove rastave braka. 

List Korrespondent objavio je čak i vijest da se Putin zaručio s Alinom. No jedan poziv promijenio je sve - vlasnik novina, oligarh i milijarder Aleksandar Lebedev, brzo je povukao priču i zatvorio novine. Tračevi su išli dalje pa se pojavila priča o sinu kojeg je Alina dobila s Putinom, a navodno su i 2013. dobili još jedno dijete.

Putinov ured negirao je bilo kakvu povezanost predsjednika s Alinom.

Prije navodne veze s Putinom, Kabajeva je bila zaručena za političara Davida Muselianija no, prekinuli su zaruke prije nego što su stali pred oltar. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA ZVIJEZDE VRIŠTE S MIMIERMAKEUP I MARKOM VULETIĆEM