Show

Komentari 201

Gips: Janica mi je otkrila da su je na Braču huligani čak i gurali

Gips: Janica mi je otkrila da su je na Braču huligani čak i gurali

Bio sam kod kćeri u bolnici nakon što je 1. siječnja u Petrovoj rodila sina Oskara. Trebala bi izaći sutra, rekao nam je legendarni Gips.

Ante Kostelić (80) na Sljemenu je pratio žensku utrku Svjetskog skijaškog kupa, a nakon toga je progovorio o kćerki Janici Kostelić (37) koja je ovog tjedna rodila sina Oskara. 

- Bio sam kod Janice u bolnici nakon što je 1. siječnja u Petrovoj rodila sina Oskara. Trebala bi izaći  sutra - rekao nam je legendarni Gips. Razveselio ga je to što je dobio novo, peto unuče, ali su ga u prošlosti neke stvari vezane uz Janicu jako rastužile. 

Vratio se Gips na lipanj 2017. kada je u Supetru na Braču naša najveća sportašica napadnuta.

- Tada je navijači Hajduka nisu samo verbalno vrijeđali. Janica mi je rekla da su ju i gurali, a nakon što je ušla u automobil, tresli su ga! To je strašno. Strašno je i da to nisu svi osudili, a trebali su - rekao nam je Gips.  

Naravno da je potez nekolicine pripadnika Torcide za svaku osudu, ali ti ljudi imaju svoja imena i prezimena i ne smije se ostale navijače Hajduka stavljati u isti koš s njima. Oni koji su vrijeđali Janicu, dobacivali joj, gurali ju i tresli automobil su huligani i ništa drugo.

Ostatak razgovora s Antom Kostelićem i ispovijest o njegovim unucima pročitajte u tiskanom izdanju 24SATA od ponedjeljka 7. siječnja 2019. 

Meghan Markle opet kontra svih kraljevskih pravila i kontra Kate Middleton: Gdje to planira roditi prvo dijete?

Najčitaniji članci