Show

Komentari 1

Gitarist Queena dizajnirao je sportski grudnjak na gitare...

Gitarist Queena dizajnirao je sportski grudnjak na gitare...

Popularna britanska rock'n'roll grupa nedavno je dobila svoju kovanicu. Britanska kraljevska kovnica izdala je komemorativan novčić s rock grupom Queen, u čast Freddieju i ostalim članovima benda

Gitarist grupe Queen, Brian May (72) počeo je prodavati sportske grudnjake. Kompanija Brian May Guitars (BMG), koju je osnovao radi proizvodnje i prodaje replika svoje slavne gitare 'Red Special' prodaje stvari po razumnim cijenama, ističe May.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Upravo je on zaslužan za dizajn grudnjaka. Na njemu se nalaze malene raznobojne gitare, može ga se pronaći u pet veličina, a košta oko 300 kuna. To nije prvi komad odjeće koji je izašao iz njegove tvrtke. Već je u prodaju pustio košulju i prsluk za kojeg piše kako ima toliko džepova da sve stane. 

Popularna britanska rock'n'roll grupa nedavno je dobila svoju kovanicu. Britanska kraljevska kovnica izdala je komemorativan novčić s rock grupom Queen, u čast pokojnom Freddieju Mercuryju i ostalim članovima benda.

- Ovo je jedan 'tko bi rekao' trenutak. Imamo kovanicu našeg kraljevstva, vrijednu pet funti, koju je izradila kraljevska kovnica - rekao je Brian May.

Queen i američki kantautor i glumac Adam Lambert nastupat će 15. veljače u Sydneyu na Stadionu ANZ. S obzirom na to će dan nakon biti koncert za pomoć australskim vatrogascima, Crvenom križu i dobrotvornoj udruzi za zaštitu divljih životinja zbog požara, glazbenici su odlučili donirat već postavljenu scenu za koncert 16. veljače. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

  

Najčitaniji članci