Obavijesti

Show

Komentari 52

Gladni farmeri su se pobunili: 'Dajte nam jesti ili odlazimo!'

Gladni farmeri su se pobunili: 'Dajte nam jesti ili odlazimo!'
1

TKO RADI, NE BOJI SE GLADI Dio farmera sa ‘siromašne’ farme ne želi jesti samo krumpir i prijete da bi ih glad mogla otjerati doma. Post je najteže pao Lari, Sari i Senadu

VIDEO

Ja sam zbog ove nestašice hrane zabrinuta za sebe jer ću postati anoreksičarka ako ovako nastavimo. Da sam znala da neće biti hrane na Farmi, ne bih se niti prijavila, ljutita je farmerica Lara Đunđuš (22).

S Čakovčankom se slažu njezina sestra Sara (24) i sustanar Senad Bećirović (58). Sve ih u očaj baca što na njihovoj, siromaškoj farmi, nema ničega osim krumpira i pekmeza jer nemaju dukata kojima bi hranu na sajmu mogli kupiti. Meso ne kupuju gotovo uopće jer nemaju frižider u kojem ga mogu čuvati.

- Tjedan dana jedemo krumpir, a sad imamo još kilu čvaraka, neke smrdljive kobasice i pekmez. Bijesan sam i sve bih im to bacio - kaže Senad. Profesionalni vozač aktivno se bavi sportom i redovito vježba u teretani. Zabrinut je da bi zbog nedostatka mesa mogao izgubiti svoje mišiće.

Brzo plane i ohladi se

Izgladnjeloj Lari dečko Damir donosi pogačice; Senad se boji da će bez mesa izgubiti mišiće     

- Dosta je izbirljiv i jako voli fino jesti. Krumpir baš i ne jede, kod njega bi kila trajala godinu dana - kaže njegova supruga Ana. Dodaje da je dva puta operirao kičmu pa jako pazi na tijelo i zdravlje.

- On je samo jako temperamentan, ali se jednako brzo i ohladi. Zbog hrane sigurno neće napustiti Farmu - uvjerena je Ana. I sestre Sara te Lara očajne su jer su navikle na raskošnije jelovnike.

- Cijeli dan jedem jedan krumpir. Doma pojedem više nego svih nas devet na imanju. Umiremo ovdje. Da sam znala da nećemo dobiti jesti, ne bih niti došla - rekla je Lara dečku Damiru Topleku (40), koji se nalazi na bogataškoj farmi. Ondje ima hrane jer stanari nemaju problema s novcem.

- Ne bih niti ja. To nije vrijedno niti sto milijuna kuna, a ne 500.000, koliko iznosi nagrada - rekao joj je Damir. Jako zabrinut da se njegova draga zbog loše prehrane ozbiljno ne razboli. Damir je Lari navečer donio nekoliko toplih pogačica i nježno je zagrlio da ju utješi.

Nisu na pansionu

- Sestra mi izgleda kao kostur. Smršavjela je pet kila - rekla je Sara o Lari. Na to su se oglasili muški farmeri.

- Malo pretjerujete, došla je već kao kostur. Sigurno nije skinula pet kila u pet dana - rekao je gazda Goran Kaleb (28), kojega krive za glad. Dodao je da su trebali biti svjesni da ne dolaze u hotel na puni pansion.

- Ona je pravi gladuš. Mora jesti često, ali pomalo. Mislim da bi zbog ovako nečeg zaista mogla i napustiti Farmu. Ona možda djeluje razmaženo, ali nije, inače je jako odgovorna. Možda bi im bilo bolje da nabavku i kuhanje njoj ostave - kaže Larina najbolja prijateljica Petra, koja ju poznaje 17 godina. S njom se slaže i Larin i Sarin otac Tony.

- Lara je jak karakter i borac, a Sara je nježnica. No zbog gladovanja bi mogla posustati i otići. Jednom na tjedan trebali bi im organizirati gozbu da se nahrane - kaže Tony.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni