Obavijesti

Show

Komentari 6

Glazba mu je pomogla da uspije preboljeti smrt oca

Glazba mu je pomogla da uspije preboljeti smrt oca
5

SUPERTALENT: Gitarist Goran Žegarac i Nina Ćorić oduševili žiri. Anđa iz 'Noćne more' svojim plesom nasmijala je Enisa Bešlagića i Ninu Badrić

VIDEO

Ti pjevaš tako dobro da imam osjećaj kao da si rođena u Španjolskoj, a ne u Hrvatskoj, pohvalila je Nina Badrić studenticu treće godine Politološkog fakulteta u Zagrebu Ninu Ćorić (25). Ona s gitaristom Goranom Žegarcem (33) čini bend Flamor. Jučer su oduševili publiku i žiri u zagrebačkom HNK na trećoj pretposljednjoj audiciji za show Nove TV “Supertalent”.
- Ne čudi me da dobro pjevaš jer se zoveš isto kao i ja, a nemoguće je da Nine loše pjevaju - našalila se članica žirija. Pjevačica uči španjolski šest godina, a na audiciji je otpjevala tradicionalnu romsku pjesmu 'Maria'.
- Prijatelji su mi se smijali nakon što sam im rekla da se želim baviti glazbom. Nisam odustajala - kaže Nina, koja se bendu pridružila prije tri mjeseca.
- Otac Antun poginuo je u nesreći dok sam imao 15 godina. Glazba mi je pomogla da lakše prebrodim njegovu smrt - kaže Goran. Dodaje da bi se mnogi ljudi na njegovu mjestu okrenuli alkoholu i drogama, no on se posvetio glazbi. Gitaru svira od 14. godine, a kao tinejdžer vježbao je i po deset sati na dan. Nije išao na satove gitare. Za flamenco se zainteresirao nakon što je čuo Gypsy Kings.
- Imao sam jednu njihovu video kasetu koja se izlizala koliko sam je gledao - rekao je gitarist. Nakon Flamora na pozornicu se popeo Bruno Tomašić, koji je pjevao obradu Abbine pjesme 'Mamma Mia'. Bruno je bio i na prošlogodišnjoj audiciji, ali nije prošao. Iako je publika uživala u njegovu nastupu, Dubravko Merlić ga je iskritizirao. Diplomiranom glumcu rekao je da ne zna ni pjevati ni plesati. No Nina i Enis pustili su ga jer ih je nasmijao njegov ples.

ANĐA IZ 'NOĆNE MORE' PLESOM JE ODUŠEVILA NINU BADRIĆ
Zvijezda “Noćne more” Bruno Tomašić, poznatiji kao Anđa, plesom je nasmijao Enisa Bešlagića i Ninu Badrić. Nazvali su ga pravim zabavljačem te je prošao audiciju. Igor Vukušić odlučio se prijaviti na show na prijateljev nagovor. Oduvijek ih je nasmijavao imitacijama poznatih ljudi. Informatičar kaže da je proputovao cijeli svijet, a ljude nasmijava jer je vidio previše tuge i boli. Prošao je audiciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga