Show

Komentari 30

Glazbenik godine je Massimo, a TV lice godine Mojmira Pastorčić

Glazbenik godine je Massimo, a TV lice godine Mojmira Pastorčić

Nagrada za najbolje glumačko ostvarenje godine otišla je Goranu Navojecu, a radijska osoba godine je Ivana Radaljac Krušlin. Najbolja TV emisija je Dnevnik Nove TV

U zagrebačkom HNK održala se 27. dodjela Večernjakove ruže, medijske nagrade koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista.

Sedam dobitnika osvojilo je nagradu u svojoj kategoriji, a cijeli spektakl vodili su Duško Ćurlić i Doris Pinčić.  Pinčić je, kao i mjesec ranije na Dori, zablistala u haljini s dubokim prorezom.

Zagreb: Svečana dodjela medijskih nagrada Večernjakova ruža

Dodjelu je prenosio i HRT, a večer je otvorila pobjednica Dore Albina Grčić. Na dodjeli su pjevali i Massimo, Vanna, Ivan Dečak, Saša Antić, kao i pjevači iz HRT-ove emisije A strana koji su zaključili cijelu večer.

U kategoriji radijske emisije godine pobijedila je Andromeda. Najbolje novo lice godine su dvoje trenera iz RTL-ove emisije "Život na vagi" - Maja Ćustić i Edin Mehmedović.

Nagrada za najbolje glumačko ostvarenje godine otišla je Goranu Navojecu, a radijska osoba godine je Ivana Radaljac Krušlin.

Večernjakovu ružu za TV emisiju godine dobio je Dnevnik Nove TV, a nagradu za TV osobu godine odnijela je RTL-ovka Mojmira Pastorčić.

Zagreb: Dobitnici ovogodišnje nagrade Večernjakova ruža

Nagradu za glazbenika godine dobio je Massimo Savić:

Zagreb: Dobitnici ovogodišnje nagrade Večernjakova ruža

- Dragi ljudi hvala! Ovo je moja prva Večernjakova ruža i divno se osjećam  - rekao je nakon što je primio nagradu.

 

Najčitaniji članci