Obavijesti

Show

Komentari 1

Glazbeno ljeto: Status Quo i Joss Stone svirat će u Puli

Glazbeno ljeto: Status Quo i Joss Stone svirat će u Puli
4

Dugovječni rock band Status Quo čiju glazbu karakterizira njihov prepoznatljiv boogie rock, nastupit će u Areni 2. kolovoza, dan nakon nastupa Joss Stone

VIDEO

Mlada i talentirana glazbenica, Joss Stone, vraća se u pulsku Arenu. Za ovu turneju je opet odabrala prekrasnu Istru u kojoj je prije četiri godine publiku odvela na nezaboravno glazbeno putovanje. Za svoj nastup je odabrala početak mjeseca kolovoza, pa će tako 1. kolovoza u pulskoj Areni odzvanjati savršeni soul, baš u stilu ove mlade umjetnice koja se ponekad doima kao reinkarnacija Janis Joplin.

Prodaja ulaznica za ovaj ljetni spektakl počinje 25. ožujka na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Cijena ulaznice je 253 kune a za sve ‘rane ptice’ organizatori imaju popust. Svi kupci ulaznice od danas pa sve do 30.4. imaju posebnu pogodnost kupovine ulaznice za stajanje po cijeni od 172 kune.

Stižu i Status Quo

Dugovječni engleski rock band Status Quo čiju glazbu karakterizira njihov prepoznatljiv boogie rock, nastupit će u Areni 2. kolovoza, dan nakon nastupa mlade glazbene dive, Joss Stone.

Legendarna grupa čiji počeci sežu u davnu 1962. godinu kada su tadašnje „The Scorpions“ osnovali tada školarci Francis Rossi i Alan Lancaster, kroz prvih je nekoliko godina doživjela niz promjena u postavi i imenima da bi se konačno 1967. rodio The Status Quo, a dvije godine kasnije preimenovao u Status Quo. 

Tijekom više od četiri desetljeća grupa je izdala više od 60 hitova u Velikoj Britaniji, počevši s davnim „Picture of Matchstick man“. Brojne će obožavatelje koji i danas pjevuše bezvremensku „In the army now“, band podsjetiti zašto su imali 22 hita u Top 10 britanske top liste i zašto su 1991. godine dobili Brit Award nagradu za izniman doprinos glazbi. 

S obzirom da se band nakon tri desetljeća pauze s nastupima uživo vraća u velikom stilu, ne sumnjamo da će predstojeći koncert biti uistinu rock glazbena poslastica koja će se oriti kroz višestoljetne zidine nekadašnje rimske Arene.

Ulaznice su podijeljene u dvije kategorije, stajanje po cijeni od 287 kuna i tribine po cijeni od 345 kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao