Obavijesti

Show

Komentari 16

'Još bolje!': Čekali su sanjke s neba, a došao im je Djed Jole

'Još bolje!': Čekali su sanjke s neba, a došao im je Djed Jole
9

Djed je posjetio obitelj Batur, a zatim se i prošetao središtem Zadra gdje su mu prilazili mlađi i stariji te se poželjeli fotografirati s popularnim Djedicom

VIDEO

O-ho-ho! Jeste li bili dobri? Jedete li juhu? Nosite li papuče? Dijelite li igračke, kako to braća i sestre trebaju činiti?, ispitivao je Djed Mraz blizance Cvitu i Luku (1) te sestru Janu (3) Batur.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Mališani su cijeli dan nestrpljivo iščekivali njegov dolazak . Svako malo Jana je pogledavala u nebo jer se nadala da će stići letećim sanjkama. Djevojčice su tražile mamu da im odjene najljepše haljinice. Kad su ga ugledali u svojem dvorištu, stali su kao ukopani. Otvorenih usta privili su se uz oca Ivana (36).

Djed Mraz je došao , šaputala su razdragana djeca. Ohrabrili su se čim su ušli u kuću i pozdravili su Djeda s: 'O-ho-ho'. Luka i Jana sjeli su Djedu Mrazu u krilo i ljubili ga.

Pokretanje videa...

24sata 01:51

Potom su se njih dvoje na podu zaigrali s Djedicom i igračkama koje im je donio. Cvita se držala sigurnog tatina krila te pokazivala prstićem na Djeda Mraza i ponavljala 'O-ho-ho'. Jana je poželjela nazvati bratića Alena (16), čije je pismo ganulo djedicu, i dovelo ga u njihov dom. Alen nije poželio ništa drugo nego malim rođacima uljepšati blagdanske dane.

Jedva čeka pohvaliti se u vrtiću

- Aleeen! Čuješ me? Hvala ti, došao je Djed Mraz. I donio nam je lijepe darove. Meni Frozen lutku – govorila mu je oduševljena Jana. Djeca su Djedici pokazala kako se skače po maminu i tatinu krevetu, kako se s igračkama valja po podu, a Jana je rekla da će se u vrtiću svima pohvaliti njegovim iznenadnim posjetom. Trogodišnjakinja je upitala Djeda Mraza želi li nešto popiti kod nje doma jer se brinula da Djed Mraz ne bude žedan i gladan. Pomagala je mami Blaženki (39) spremiti kolače i kroštule kako bi se Djedica osladio nakon dalekog puta. A nakon slatke okrijepe Djed Mraz je darovao roditelje i djecu bogatim paketima Ine i velikom košarom punom PIK-ovih proizvoda.

- Evo, domaćice, nosio sam to kroz hladna bespuća dok nisam došao do vašeg toplog i divnog doma - rekao je Jole, koji je ovaj put odjenuo kostim Djeda Mraza.

24sata

Svako malo pozivao je Cvitu da mu sjedne u krilo, no ona je sa sigurne udaljenosti i dalje prstom pokazivala na njega i ponavljala: “O-ho-ho“.

S Djedicom se sprijateljila tek kad je odlučio da mora krenuti dalje u darivanje. Iz kuće obitelji Batur Djed Mraz i Cvita izašli su držeći se za ruke.

Djed se potom prošetao središtem Zadra. Prilazili su mu mlađi i stariji te se htjeli fotografirati s njim . Jako su se razveselili kad su shvatili da se iza bijele brade krije pjevač Joško Čagalj Jole (43).

'Čuvajte okoliš i ne bacajte smeće'

Svi su se raspitivali kad će opet zapjevati u Zadru. Pjevač je sa svakim porazgovarao, a djecu je ispitivao jesu li dobri, pomažu li susjedima i poštuju li starije. Važno mu je bilo čuti čuvaju li okoliš. Svakom mališanu koji mu je rekao da pazi kamo baca smeće i čuva prirodu darovao je slikovnicu.

Osim djece, zadarskim su se ulicama s Djedom Mrazom željeli slikati i tinejdžeri. Jedni su mu trčali ususret, a drugi jurili za njim i vukli ga za rukav. Uvjeravali su ga da ne piju, ne puše i ne ostaju predugo vani. Zato su, rekli su mu, i oni zaslužili darove.

- Svi koji su bili dobri mogu se slikati sa mnom. Dobit će i poklon - rekao im je Jole.

Tinejdžeri su mu odmah prepoznali glas.

- Pa to je Jole. Još bolje! - uzvikivali su i nagovorili ga da skine bradu kako bi se mogli pohvaliti fotografijama s Mrazom.

- Divno je biti Djed Mraz. Zovite me opet! Volim djecu, drago mi je darivati, volim zabaviti ljude i nasmijati ih. Ovo je pravi posao za mene - rekao je Jole, za kojim su trčala djeca i pjevala 'Nosi mi se bijela boja'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga