Obavijesti

Show

Komentari 82

Gledatelji podržali niske ocjene kandidata za Janjinu večeru: 'Tko pod drugim jamu kopa...'

Gledatelji podržali niske ocjene kandidata za Janjinu večeru: 'Tko pod drugim jamu kopa...'
9

Kritike kandidata na Janjinu večeru počele su već nakon predjela, a nastavile su se za glavno jelo i desert. Jela koje je poslužila gledateljima nisu 'izgledala primamljivo', a gosti su komentarima to i potvrdili

VIDEO

U sinoćnjoj 'Večeri za 5 na selu' kuhala je kandidatkinja Janja koju su gledatelji prozvali najglasnijom kritičarkom u showu. Kandidatima je prigovarala zbog hrane, atmosfere, čak i bešteka.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Kuhar iz showa napao suparnike 03:40

I dok je na večerama kod drugih kandidata kroz tjedan bila glasna i imala puno prigovora, zbog čega je i zaradila nadimak, na svojoj večeri bila je neobično mirna i tiha što su komentirali i drugi kandidati, ali i gledatelji. 

- Puno si pričala u prethodnim emisijama, a malo si dala kad je bilo potrebno - pisali su gledatelji.

Kritike kandidata na Janjinu večeru počele su već nakon predjela, a nastavile su se za glavno jelo i desert. Jela koje je poslužila gledateljima nisu 'izgledala primamljivo', a gosti su komentarima to i potvrdili.

- Sve se vraća, sve se plaća. Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju padne; Otpuhali ju k'o maslačak - komentirali su večeru kandidatkinje na društvenim mrežama. 

Jedina koja nije imala niti jednu zamjerku bila je natjecateljica Radmila. Njoj se Janjina večera jako svidjela, za predjelo je tražila pogačicu više, a na kraju večere Janji je dala najvišu moguću ocjenu dok su ostali gosti bili vrlo oštri. 

- Nije ona oduševila Radu, nego se Rada napokon najela; Ipak njih dvije imaju nešto zajedničko, veliki apetit - nizali su se komentari nakon večere. 

Neki su zaključili da su Rada i Janja u dogovoru te da je Rada licemjerna.

- Radi ove čaše i beštek nisu boli oči. Koje licemjerje!! Njoj je ovo za 10 - napisao je jedan od njih.

Janja dala ocjenu 4 domaćici i još jače razbjesnila gledatelje: 'Povraća mi se od ovog tjedna'
Janja dala ocjenu 4 domaćici i još jače razbjesnila gledatelje: 'Povraća mi se od ovog tjedna'

Na kraju, obožavatelji emisije složili su se da je Janja zbog ponašanja na večerama ostalih kandidata i zaslužila samo 23 boda. Na društvenim mrežama usporedili su je s Božidarom iz Bjelovara koji je izazvao burnu reakciju javnosti nakon neugodnih komentara na jela ostalih kandidata i konačnog poretka koji mu se nimalo nije svidio. 

- Šteta što Janja sutra neće čitati konačni poredak; Od spremanja stola do hrane je bilo za 0, a znala se narugati drugima. Baš ružno od nje pa to je samo igra; Ispalo je baš kako treba, još sutra tako i Radu ispratiti; Ovo si zaslužila - pisali su gledatelji. 

Danas kuha Radmila, a gledatelji željno iščekuju konačni poredak i proglašenje pobjednika ovotjedne, vrlo zanimljive, 'Večere za 5 na selu'. 

POGLEDAJTE POLIGRAF S MOMČILOM OTAŠEVIĆEM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina