Show

Komentari 35

Gledatelji pohvalili domaćicu, a za Milenu kažu: Glumi da je najpametnija, a ispada jako zla!

Gledatelji pohvalili domaćicu, a za Milenu kažu: Glumi da je najpametnija, a ispada jako zla!

Korisnici društvenih mreža komentirali su kako Milena stalno prigovara i kako joj se nijedno jelo ne sviđa, a za Rahelu su imali samo pohvale

U novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' domaćica Rahela ugostila je Milenu, Mirnu, Maura i Tajanu. Rahela je za svoju večeru u konačnici dobila 34 boda te je trenutno druga u poretku! Njezina večera inspirirana stranim zemljama oduševila je Maura i Tajanu, nešto manje Mirnu, a razočarala je Milenu.

Nakon pohvala na račun aperitiva, Rahela je ekipi poslužila Jesenski vjetar. Zapečene tortilje poslužila je ekipi, a Mirnu je odmah zanimalo porijeklo piletine. Budući da Rahela nije uspjela nabaviti domaću piletinu, Mirna ju je izbacila iz predjela.

Gledatelji na društvenim mrežama nisu zadovoljni Mileninim stalnim kritiziranjem skoro svakog jela, a domaćicu Rahelu su pohvalili.

- Meni je drago da još uvijek postoje osobe poput Rahele sve pozitivno o njoj. Što se tiče večere žena se potrudila, sve je fino izgledalo, dekoracija stola, iznenađenje sve pet. Bravo gospođo - jedan je od komentara.

- Predivna domaćica, a Milena nije vrijedna komentara - dodala je gledateljica.

Milena je gledatelje razočarala, a mnogi komentiraju kako joj ništa ne paše.

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: NA GAY SPOJU ZAPJEVALI HIT MAJE ŠUPUT

- Milena glumi da je najpametnija i najsposobnija na svijetu, a u stvari ispada jedna jako sebična i zla osoba - glasio je drugi komentar.

- 'Užas od žene koji karakter', 'Milena dno dna užas', 'Milena jako negativna osoba' - komentirali su gledatelji.

Za svoju večeru Rahela je od Maura i Tajane dobila desetku, dok je od Mirne dobila devet bodova. Najmanje je bodova Raheli udijelila Milena, koja joj je dala svega pet bodova.

 

Najčitaniji članci