Show

Komentari 12

Gledatelji raspravljaju o detalju u seriji: 'Mi tako nismo radili...'

Gledatelji raspravljaju o detalju u seriji: 'Mi tako nismo radili...'

Na forumu su se među onima koji prate seriju najviše komentirali radovi kod Kipa i Marine. Gledatelji su primijetili miješalicu u stanu, a kulinarske navike tog doba druge su vratile u djetinjstvo

Posljednja epizoda 'Crno-bijelog svijeta' ponovno je s nekoliko detalj među ljubiteljima HRT-ove serije izazvala raspravu, ali i neizbježnu nostalgiju. U sedmoj epizodi četvrte sezone, naslovljenoj 'Zaboravi ovaj grad', gledatelji su se dotaknuli kulinarskih navika u 80-ima, ali i građevinskih radova.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jedan mali detalj u seriji Crno-bijeli svijet koji me vratio u djetinjstvo. Lonac s gumicom - uočila je bivša manekenka Ljupka Gojić-Mikić

Na forumu su se među onima koji prate seriju najviše komentirali radovi u stanu Kipa i Marine. 

- Miješalica za beton u stanu!? Kod mojih djeda i bake (4 kata, bez lifta) svi su se stanovi osamdesetih obnavljali tako da su beton i žbuka ručno miješani u dvorištu (ili haustoru, ako je padala kiša) u prepiljenoj metalnoj bačvi, pa se gotova smjesa nosila u metalnim kantama na koji kat je već trebalo. Rakija, čvarci, špek, češnjovke i pripadajući folklor pogođeni do zadnjeg detalja - napisao je forumaš.

Iako je većini upala u oko sporna miješalica i smatraju da se radi o pretjeranom potezu, pa i scenarističkoj pogrešci, drugi misle da je baš tim potezom poslana važna poruka.

- Ovo s radovima je vrhunski prikazano, baš top topova. Miješalica u stanu je sprdnja za sve majstore koji su tada radili, odnosno za sve one koji se vole pravit pametni i misle da znaju raditi zidove. Rezultat tog 'sam svoj majstor' pristupa vidjeli smo 22.3. i 29.12. - zaključio je jedan od gledatelja.

Najčitaniji članci