Obavijesti

Show

Komentari 10

Gledatelji su je zavoljeli u TV kvizu 'Najslabija karika', a danas ima vlastiti talk show...

Gledatelji su je zavoljeli u TV kvizu 'Najslabija karika', a danas ima vlastiti talk show...
22

Poznata HRT-ova voditeljica privatni život rijetko dijeli s javnosti. O dugogodišnjoj borbi s miomom nedavno je progovorila u emisiji Dr. Becka

VIDEO

Voditeljica Daniela Trbović (59) jedno je od najpoznatijih lica s malih ekrana. Gledatelji su je imali prilike upoznati još 90-ih, kada se pojavila u 'Hit Depou' i vodila glazbenu ljestvicu top hitova s kolegom Hamedom Bangourom. Danielu smo imali prilike gledati i u brojnim drugim emisijama, a po jednoj je postala vrlo popularna među domaćom publikom. 

Naime, u 2004. godini počelo je emitiranje hit emisije 'Najslabija karika' koju je vodila upravo Daniela Trbović. Televizijski kviz postao je jedan od omiljenih TV formata gledatelja, a pratili su ga baš svi.  'Najslabija karika' u to vrijeme na televiziji je bila izvor zabave zbog zanimljivih pitanja i kandidata, ali i smiješnih izjava voditeljice Daniele. 

Goran Jakuš/Pixsell

Privatni život 

Poznata HRT-ova voditeljica privatni život rijetko dijeli s javnosti. O dugogodišnjoj borbi s miomom nedavno je progovorila u emisiji Dr. Becka. 

- Moja osobna priča počela je 2010., imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i prije nego što sam postala majka imala sam miom, zanijela sam bez problema, ali sam morala čuvati trudnoću, vjerojatno je taj miom uzrokovao to čuvanje i ležanje - rekla je.

Zagreb: Televizijske voditeljice Daniela Trbović i Barbara Kolar

Dr. Natko Beck zatim je detaljnije ušao u opis bolesti. 

- Miomi zahvaćaju velik broj žena reproduktivne dobi, a u većini slučajeva ne izazivaju simptome. No, s druge strane, mogu znatno narušiti kvalitetu života - objasnio je doktor, a Trbović je otkrila: 

- Rodila sam početkom 2000., a 2010. na samom početku morala sam ići na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove i nakon toga su izvadili i maternicu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju.

Daniela Trbović o dugogodišnjoj borbi s miomom: Nakon poroda izvadili su mi maternicu i jajnike
Daniela Trbović o dugogodišnjoj borbi s miomom: Nakon poroda izvadili su mi maternicu i jajnike

Voditeljica Daniela sina Lovru dobila je s bivšim suprugom Šimom Vlajkijem. U braku su bili od 1997. godine do 2005. Lovru rijetko kada možemo vidjeti u javnosti. S mamom Danielom iznenadio je sve prisutne u svibnju ove godine kada su se zajedno pojavili na otvorenju jednog zagrebačkog kina. S osmjesima na licu tada su ponosno pozirali pred fotografima. 

Zagreb: Svečano otvorenje 5. CineStar kina u zagrebačkom Z centru

Nakon razvoda sa Šimom, Daniela je u 2009. godini započela vezu s 13 godina mlađim kazališnim redateljem Oliverom Frljićem.

- Na poslu me svi zafrkavaju zbog toga što imam mladog komada. Ja im odgovaram da je mlađe slađe i da mladima treba pružiti priliku - rekla je tada za Jutarnji list.

Severina i Milan, Jelena i Janko, Daniela i Oliver krenuli svatko svojim putem, arhiva

Poslovni život 

Nakon 'Hit Depoa' i 'Najslabije karike', Daniela Trbović na HRT-u je dobila i vlastiti talk show. '5. com s Danielom' naziv je emisije koju Trbović trenutno vodi, a u goste joj dolaze poznata lica s domaće estrade. Osim što u emisiji često progovaraju o temama iz privatnog života, gosti Daniele Trbović za gledatelje nerijetko odrade i nekakav nastup pred kamerama. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EKSPERIMENTA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci