Obavijesti

Show

Komentari 14

Glembajevi: Barunica i Leon umalo su potrgali biljarski stol

Glembajevi: Barunica i Leon umalo su potrgali biljarski stol
10

KAO U KABAREU Umjesto u kazalištu, glumci su dramu pisca Miroslava Krleže izveli u klubu u centru Zagreba. 
Intimni ambijent sličan kabareu oduševio je publiku

VIDEO

Andrej Dojkić (33) i Vesna Tominac Matačić (45) nisu ni primijetili da se izmaknula noga stola na kojem su ležali dok su glumili scenu svađe.

- To samo znači da smo bili uvjerljivi - smije se Vesna koja je u predstavi “Gospoda Glembajevi” utjelovila barunicu Castelli.

Dok ju je Leon, kojeg je glumio Dojkić, davio, Vesna je počela kliziti sa stola, a uplašeni gledatelj odmah joj je priskočio u pomoć. Umjesto u kazalištu, glumci su najpoznatiju dramu pisca Miroslava Krleže izveli u klubu u centru Zagreba. 
Intimni ambijent sličan kabareu oduševio je publiku koja je imala osjećaj da sjedi baš u salonu Glembajevih.

Vesni, Andreju i Žarku Saviću (64), koji je glumio baruna, ovo nije prvi zajednički projekt. Svi su prije devet godina glumili u televizijskoj seriji “Zabranjena ljubav”. Dojkić i Savić su tada bili otac i sin.

- Žarka sam uistinu počeo doživljavati kao oca. Puno sam naučio od njega. Družimo se i privatno i, što je najbitnije, nikad se ne svađamo. Nismo kao likovi iz predstave - smije se Andrej Dojkić koji Žarka od milja zove ćale.

Radić i Vesna kažu da im je bilo zadovoljstvo i užitak gledati Andreja kako raste kao glumac.

Dan prije izvedbe predstave “Gospoda Glembajevi” bivši dečko Petre Sanader, starije kćeri bivšeg predsjednika vlade, imao je svečanu premijeru predstave “Sinu bez snova”.

- Mrtav sam umoran, ali brzo ću doći k sebi. Malo ću se odmoriti za blagdane, ali nema stajanja jer mi već dolaze novi projekti - rekao je Andrej.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin