Show

Komentari 3

Glumac iskreno: Stalno sam se morao skidati, osjećao sam se totalno zarobljen...'

Glumac iskreno: Stalno sam se morao skidati, osjećao sam se totalno zarobljen...'

Industrija je sklona misliti ako izgledate na određeni način, da je to sve što imate za ponuditi. Najbolje je što sam mogao u tom trenutku biti strpljiv, ali nisam bio, rekao je

Holivudski glumac Jesse Metcalfe (43) poznatiji po ulozi 'ljubavnika' Eve Longorije (46) iz hit serije 'Kućanice' zaludio je ljepši spol diljem svijeta. Muževan, ali istodobno i galantan ostavlja gledateljice bez daha. Zagonetan pogled, šarm i dobra gluma čine ovog glumca privlačnim. No, ostati u top formi i izgledati uvijek besprijekorno nije lako.

 Naime, Metcalfe je za svaku ulogu morao izgledati savršeno zbog čega je često osjećao pritisak.

- U svakoj sam ulozi trebao izgledati isto, točnije u najboljoj formi. Teško je to, uključuje naporne treninge i pritiske sa svih strana. Ljudi ne mogu uvijek tako izgledati, to je apsurdno - priznao je Jesse.

 Od glumca se najčešće očekivalo da igra uloge seksepilnih muškaraca, što uključuje neprestano skidanje. No, iako je uvijek je izgledao besprijekorno i u top formi našao se na 'meti' kritiziranja.

 -  Moj je izgled često bio kritiziran i izdvojen u medijima, što i ne čudi, s obzirom na to da sam se morao skidati u svakoj epizodi Kućanice - otkrio je Metcalfe.

Glumac se često osjećao 'zarobljenim' zbog svoje uloge u 'Kućanicama', u kojoj je njegov lik vodio burnu aferu s likom Eve Longorije - Gabrielle Solis.

- Industrija je sklona misliti ako izgledate na određeni način, da je to sve što imate za ponuditi. Najbolje je što sam mogao u tom trenutku biti strpljiv, ali nisam bio - nadodao je glumac.

Podsjetimo, Jesse je 13 godina proveo s dizajnericom Carom Santanom (37). Njihov prekid nakon toliko zajedničkih godina iznenadio je cijeli Hollywood. Jesse je navodno fotografiran u društvu dvije atraktivne žene u kratkom periodu. Izgledao je s njima prilično blisko, a Cara je navodno objavama tih fotografija ostala potpuno šokirana.

Najčitaniji članci