Obavijesti

Show

Komentari 20

Glumac iz 'Tračerice' silovao kolegicu? Bila sam paralizirana

Glumac iz 'Tračerice' silovao kolegicu? Bila sam paralizirana
1

Govorila sam mu da prestane, ali on je bio prejak za mene. Pokušala sam ga maknuti sa sebe, a tad me čvrsto primio za lice i rekao mi: 'Želim te j**ati', otkrila je Kristina

VIDEO

Kristina Cohen (28) je u svom statusu na Facebooku objavila kako ju je seksualno zlostavljao Ed Westwick (30), poznatiji kao Chuck Bass iz 'Tračerice'.

Muškarac s kojim se tada viđala bio je producent, a on ju je odveo kod Westwocka. Kada su došli do njega, glumac im je predložio da se svi poseksaju.

via GIPHY

Cohen je to odbila i htjela otići, a njezin partner ju je uvjerio da to nije dobra ideja jer bi se Westwick osjećao 'nelagodno'. Glumac joj je predložio da prilegne u gostinjskoj sobi, a probudili su je njegovi dodiri.

- Govorila sam mu da prestane, ali on je bio prejak za mene. Pokušala sam ga maknuti sa sebe, a tad me čvrsto primio za lice i rekao mi: 'Želim te j**ati'. Bila sam paralizirana i preplašena. Nisam mogla pričati niti se micati. Držao me i silovao. To je bila noćna mora - prisjetila se Kristina događaja od prije tri godine.

Ona je incident htjela prijaviti, ali ju je njezin tadašnji dečko odgovorio od toga.

- Rekao mi je da ne mogu napraviti ništa jer će me Edovi ljudi uništiti i da nakon toga mogu zaboraviti glumačku karijeru - napisala je.

U međuvremenu se oglasio i Westwick koji tvrdi da nikad nije nikog silovao.

 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on

- Ne poznajem tu ženu - stoji na Instagramu zvijezde serije 'Tračerica'. Inače, Kristinu Cohen publika je pratila u seriji 'Ladies Like Us'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin