Show

Komentari 20

Glumac iz 'Tračerice' silovao kolegicu? Bila sam paralizirana

Glumac iz 'Tračerice' silovao kolegicu? Bila sam paralizirana

Govorila sam mu da prestane, ali on je bio prejak za mene. Pokušala sam ga maknuti sa sebe, a tad me čvrsto primio za lice i rekao mi: 'Želim te j**ati', otkrila je Kristina

Kristina Cohen (28) je u svom statusu na Facebooku objavila kako ju je seksualno zlostavljao Ed Westwick (30), poznatiji kao Chuck Bass iz 'Tračerice'.

Muškarac s kojim se tada viđala bio je producent, a on ju je odveo kod Westwocka. Kada su došli do njega, glumac im je predložio da se svi poseksaju.

via GIPHY

Cohen je to odbila i htjela otići, a njezin partner ju je uvjerio da to nije dobra ideja jer bi se Westwick osjećao 'nelagodno'. Glumac joj je predložio da prilegne u gostinjskoj sobi, a probudili su je njegovi dodiri.

- Govorila sam mu da prestane, ali on je bio prejak za mene. Pokušala sam ga maknuti sa sebe, a tad me čvrsto primio za lice i rekao mi: 'Želim te j**ati'. Bila sam paralizirana i preplašena. Nisam mogla pričati niti se micati. Držao me i silovao. To je bila noćna mora - prisjetila se Kristina događaja od prije tri godine.

Ona je incident htjela prijaviti, ali ju je njezin tadašnji dečko odgovorio od toga.

- Rekao mi je da ne mogu napraviti ništa jer će me Edovi ljudi uništiti i da nakon toga mogu zaboraviti glumačku karijeru - napisala je.

U međuvremenu se oglasio i Westwick koji tvrdi da nikad nije nikog silovao.

- Ne poznajem tu ženu - stoji na Instagramu zvijezde serije 'Tračerica'. Inače, Kristinu Cohen publika je pratila u seriji 'Ladies Like Us'.

Najčitaniji članci