Obavijesti

Show

Komentari 1

Glumac je i to uspio: Opera Slavka Sobina ‘ubila’ mikrofon

Glumac je i to uspio: Opera Slavka Sobina ‘ubila’ mikrofon
3

ČISTA ROMANTIKA Pjevačica Lana Jurčević se bojala kako će joj zbog napornog nastupa otkazati glas, a Slavko Sobin se dodatno trudio jer mu nije radio mikrofon

VIDEO

Plesnu točku Davora Bilmana i Ivana Vukušića Barbara Kolar opisala je kao mačo vatromet testosterona. Dečki su plesom nasmijali publiku.

- Kad ste izašli na pozornicu, činilo mi se da je došao Will Smith koji se sprema zajodlati - rekao je Tolja kolegi Vukušiću radi njegova neobičnoga kostima.

- Ovo je potpuno različito od svega što sam do sada plesao - počeo je objašnjavati Bilman.

- Različito je jer je plesao s muškarcem - dodao je Vukušić. Bilman se trenutačno puno više bavi kizombom, plesom koji se naziva afrički tango, a ovo će ga nagnati da se ozbiljnije pozabavi i argentinskim tangom. U sljedećem izazovu plesat će balet u društvu Jelene Glišić. Publiku je osvojila i opera u izvedbi pjevačice Lane Jurčević i glumca Slavka Sobina.

- Gledanost će naglo pasti - rekao je tad užasnuti Sobin, koji se u međuvremenu zaljubio u svoj novi izazov i u operu.

- Ovo mi je bio najljepši tjedan ikad, a naši mentori, Valentina Fijačko i Domagoj Dorotić, su prekrasni. Iako nisam rođen za pjevača, ovo iskustvo je bilo oslobađajuće - rekao je glumac o nastupu tijekom kojeg mu se isključio mikrofon.

- Znam ja da su oni to namjerno isključili da me se ne čuje, ali ja sam svejedno uživao - kaže Slavko, koji se nije dao smesti.

- To je da vidi kako mi pjevači nemamo mikrofon u kazalištu - rekao je poslije Dorotić.

Glumac se jako veseli i novom izazovu, capoeri s Anom Majhenić. Marko Tolja i Ivan Vukušić baratat će hula-hopom jer Tolja ima 'neriješenog posla s krugovima', a Lana Jurčević i Tamara Loos plesat će trbušni ples. Bilman se odmah najavio kao gost na njihovim probama.

Svi koji 2. siječnja žele biti u studiju HTV-a mogu se prijaviti na 24sata.hr. Ispunite obrazac na našem portalu, a žiri će odabrati desetero sretnika koji će dobiti ulaznice za snimanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu