Obavijesti

Show

Komentari 2

Glumac Murilo Benicio na setu 'Avenide Brasil' je našao ljubav

Glumac Murilo Benicio na setu 'Avenide Brasil' je našao ljubav
5

Murilo je tek u listopadu prošle godine odlučio javno priznati da se viđa s trenutno najtraženijom glumicom u Brazilu Déborom Falabellom iz 'Avenide Brasil'

VIDEO

I dok u seriji „Avenida Brasil“ igra pomalo naivnog i dobroćudnog nogometaša Tufaa, glumac Murilo Benicio u stvarnosti je potpuno drugačiji od svog posljednjeg televizijskog lika. Ovaj talentirani surfer svoj je hobi napustio upravo zbog prijatelja s kojima je radio razne tinejdžerske ludorije jer nije mogao odoljeti porocima i neredima.

Murilo se uvijek morao izboriti za sebe kao najmlađi od četvoro braće. U njegovoj je obitelji uvijek bilo burno, stoga se nitko nije iznenadio kada se Murilo već sa svojih 10 godina odlučio biti glumac (navodno ga je za glumu inspirirao Charlie Chaplin) i pohađao sate glume u nekoliko desetaka kilometara udaljenoj školi. Svoj je glumački debi imao 1993. godine u TV seriji „Fera Ferida“, dok film „Začin ljubavi“ s Penelope Cruz smatra najvećim uspjehom.

Mnogi su pomislili da će Murilo 1998. smiriti svoj buntovni duh sklapanjem braka s kolegicom Alessandrom Negrini s kojom je glumio u zajedničkoj telenoveli „Meu Bem Querer“. Međutim, on je nakon godinu dana opet šokirao javnost iznenadnom rastavom zbog nepomirljivih razlika iako je s Alessandrom dobio kćer.

Kako je vrijeme prolazilo, Murilo je nizao uspješne projekte poput telenovele „Klon“ i „America“ te filmove „O Homem do Ano“ i „Amores Possíveis“ koji su mu donijeli mnogo pohvala struke i prestižnih nagrada poput glumca godine (njegove su se serije i filmovi emitirali u SAD, Europi, Rusiji i Aziji). Međutim, ovaj 42-godišnjak u isto je vrijeme nizao i neuspješne veze s glumicama Carolinom Ferraz, Giovannom Antonelli i Guilherminom Guinle.

Svoju posljednju vezu s glumicom Déborom Falabellom uspješno je tajio tijekom snimanja zajedničkog projekta „Avenida Brasil“. Iako su mediji dugo nagađali o njihovoj vezi, Murilo je tek u listopadu prošle godine odlučio javno priznati da se viđa s trenutno najtraženijom glumicom u Brazilu. U iščekivanju novog projekta, Murilo krati vrijeme po festivalima zajedno s Déborom Falabellom. Posljednji su put viđeni u svibnju na promociji serije „Avenida Brasil“ i kao gosti prezenteri na 17. Gala dos Globos de Ouro nagradama u Portugalu.

U međuvremenu brazilski mediji već pišu o Murilovom novom projektu na kojem bi mu kolegica ponovo bila Adriana Esteves (Carminha u „Avenidi Brasil“) i koji bi ugledao svjetlo dana tek 2015. godine.

Gledatelji RTL Televizije mogu pratiti Murila Benicija u ulozi Tufaa u seriji „Avenida Brasil“ u terminu od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala