Obavijesti

Show

Komentari 2

Glumac nakon raka i korone: 'Bio sam bolestan skoro dvije godine, sve to se činilo kao san'

Glumac nakon raka i korone: 'Bio sam bolestan skoro dvije godine, sve to se činilo kao san'

'Dobio sam rak i išao na kemoterapiju, a zatim i COVID povrh toga. A kemoterapija mi je ogolila imunološki sustav pa sam imao prilično tešku verziju COVID', rekao je Jeff Bridges

VIDEO

Nova TV serija Jeffa Bridgesa 'The Old Man' još je bila u produkciji kada je glumcu dijagnosticiran limfom. Vijest je dobio 2020. tijekom stanke od snimanja zbog pandemije što je dovelo do, kako on opisuje, dvogodišnje 'zdravstvene avanture'.

POGLEDAJ VIDEO: Jeff o raku

Pokretanje videa...

Jeff Bridges Limfom 01:08

 - Dobio sam rak i išao na kemoterapiju, a zatim i COVID povrh toga. A kemoterapija mi je uništila imunitet pa sam imao prilično tešku verziju COVID - ispričao je veteran filma. 

- Bio sam bolestan skoro dvije godine i sve to se činilo kao san - rekao je.

Zvijezda, koja glumi još od davne 1951. godine te je poznat po ulogama u filmovima Big Lebowski, Crazy Heart i The Fisher King kaže da se unatoč mjesecima provedenima u bolnici trudio usredotočiti na najbolje u toj situaciji. 

- Nije sve loše, bilo je prekrasnih dijelova u bolesti, potpuno neočekivanih, kao što je osjećati svu tu ljubav od obitelji i prijatelja i od drugih ljudi diljem svijeta - kaže.

- Bio je to neočekivan, prekrasan osjećaj, kao i ljubav koju je to na neki način potaknulo u meni. Rekao sam si: 'O da, ovo je život, ovo je divno', i sve je postalo nekako hiper-dragocjeno tijekom tog vremena - objašnjava.

U siječnju 2021. Bridges je podijelio ohrabrujuće novosti o svom raku, rekavši obožavateljima da se njegov tumor 'drastično smanjio'.

Ispričao je da kad je izašao iz bolnice da se to vrijeme koje je proveo u bolnici činilo kao san. 

Što jede Meghan Markle: Hrani se kokosovim pahuljicama, ali nekad se počasti i krumpirićima
Što jede Meghan Markle: Hrani se kokosovim pahuljicama, ali nekad se počasti i krumpirićima

- Prekinuli smo snimanje zbog pandemije i pauzirali smo nekoliko mjeseci tijekom kojih je počela moja zdravstvena avantura. A onda sam se dvije godine kasnije vratio na posao i to je bio najbizarniji osjećaj - bilo je kao da smo imali dugi vikend i jedva sam čekao da svojim prijateljima ispričam svoj san: bio sam bolestan, bio sam u bolnici, znaš, sve je bilo kao iz snova - ispričao je Jeff.

- Ali sad sam ponovno na nogama i oduševljen sam što sam ovdje - dodao je.

Oscarom nagrađeni glumac (72) kaže da se sada osjeća odlično i da mu je drago što promovira svoju seriju. Inače to mu je prva ponavljajuća uloga na televiziji još otkad je bio dijete. 

- Moj otac, Lloyd Bridges, snimao je mnoge TV serije i iz njegovog sam iskustva mogao reći kako je to bio težak posao i koliko je bio zabrinut jer je stalno imao osjećaj da nema dovoljno vremena da se stvarno posveti snimanju i bio sam malo zabrinut zbog toga - kaže on i nastavlja da misli da ga je to 'kočilo da se bavi televizijom'. 

Jelena Rozga i na modnoj pisti: Što kažeš Ljupka, ide li to meni?
Jelena Rozga i na modnoj pisti: Što kažeš Ljupka, ide li to meni?

- Ali danas su zaista sjajne stvari na televiziji, ima toliko toga i tako je visoke kvalitete, pomislio sam si kako bih volio i ja s tim eksperimentirati - rekao je za Sky News

Bridges kaže da je nakon sastanka s tvorcem The Old Mana Johnom Steinbergom i ostalima koji stoje iza serije bio uvjeren da će na seriji biti angažirani samo najbolji ljudi.

Na kraju, kaže, nije bilo 'ništa drugačije nego snimanje filma'.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu