Show

Komentari 21

Glumac po peti put u 'Potjeri': Kotiga mu 'oteo' 100.000 kuna

Glumac po peti put u 'Potjeri': Kotiga mu 'oteo' 100.000 kuna

Pitanje: 'Koja je najsjevernija njemačka kopnena luka u neposrednoj blizini granice s Danskom?',Sinišu je 'koštalo' 100.000 kuna. Odgovorio je Magdeburg, a točan odgovor je bio Flensburg

Kazališni i televizijski glumac Siniša Ružić (50), zvijezda serije 'Na granici', natjecao se u kvizu 'Potjera', kojeg vodi Joško Lokas (48). Siniša je već pet puta bio na 'Potjeri', lovcu Deanu Kotigi (31) je vrlo dobro znan.

Prvotni odgovori su ga doveli do 24.500 kuna, što je dobar rezultat, a onda je uslijedio 'sukob' s lovcem. Niža ponuda je bila 10.000. srednja 24.500, a viša čak 100.000 kuna. Siniša je uzeo višu, iako su mu kolege savjetovali da ostane pri srednjoj. 

Kotiga je vrlo brzo sustigao Sinišu. Prvi problem nastao je na pitanju: 'Odakle od daleke '84. dolaze svi muški olimpijski pobjednici u utrci na 3000 metara sa zaprekama?'. Siniša je odgovorio iz Etiopije, dok je točan odgovor bio Kenija, što je Dean pogodio. 

Siniša je potom imao nekoliko točnih odgovora, ali je i Dean. Uslijedilo je pitanje: 'Koja je najsjevernija njemačka kopnena luka u neposrednoj blizini granice s Danskom?', koje je Sinišu 'koštalo' 100.000 kuna. Odgovorio je Magdeburg, a točan odgovor je bio Flensburg. Dean ga je na ovom pitanju stigao. 

- Stara egipatska kaže ako nisi pet puta, probaj šesti, a ako ne uspije, probaj i sedmi. Ja od srca želim da to jednom uspije. Vjerujem u sljedeći put. Doći će Krešo i mislim da ćete njega zgaziti - poručio je Kotiga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci