Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Glumački debi: Milo Hrnić se njihao na kugli poput M. Cyrus

Milo Hrnić je zvijezda nove TV reklame za banku u kojoj ima čak pet uloga. Osim bankara, Milo je utjelovio jahača, karate majstora i rokera, a snimio je i parodiju

24sata
Foto: 24sata

Nisam vidio taj spot, ne znam ni kako se pjesma zove. To sjedenje na kugli možda izgleda jednostavno na televiziji, ali nije mi bilo lako održavati ravnotežu pa sam se grčevito držao za lanac, kaže Milo Hrnić (65).

Dubrovački pjevač, koji se proslavio hitovima 'Kome bi šumilo moje more sinje' i 'Vrati se', zvijezda je nove TV reklame za banku u kojoj ima čak pet uloga. Osim bankara, Milo je utjelovio jahača, karate majstora i rokera, a snimio je i parodiju na spot 'Wrecking Ball' Miley Cyrus (22). Dok se Amerikanka na kugli njiše gola, Hrnić je odjeven od glave do pete, ali zbog uloge je promijenio ime i nakratko postao Mylo. Dubrovčanin je najviše uživao glumeći rokera jer mu se s njim bilo najlakše poistovjetiti. Iako je 1988. pjevao hit 'Požurite konji bijeli', Milo je tek sad zbog reklame prvi put sjeo u sedlo.

- Jahao sam na magarcu, ali na konju ne. Odlično sam se snašao. Objasnili su mi kako držati uzde i nije bilo problema - kaže pjevač. Briljirao je i kao karatist, a u lomljenju lubenice pomoglo mu je i iskustvo iz mladosti kad je trenirao džudo.

- Sve sam snimio u danu uz puno znojenja i pijenja vode - smije se glumac amater Hrnić.

Naši partneri pišu
Message