Obavijesti

Show

Komentari 4

Glumački par odahnuo: Tanjina majka preboljela korona virus

Glumački par odahnuo: Tanjina majka preboljela korona virus
3

Nekolicina korisnika staračkog doma koji su bili u teškom zdravstvenom stanju su i preminuli, a kako joj je majka rizičan slučaj, glumica je objasnila da im je uslijedilo neizbježnih šest tjedana agonije.

VIDEO

Bosanskohercegovački glumac, komičar i glazbenik Branko Đurić Đuro (58) i njegova supruga, slovenska glumica i pjevačica Tanja Ribič (52) posljednjih su tjedana bili 'na iglama'. Tanjina 81-godišnja majka bila je zaražena zloglasnim virusom, a Ribič je za Klix ispričala kako joj je majka preboljela koronu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Stožer pojačava mjere: Od sutra maske moraju nositi i kupci u dućanima 01:01

- Starost nije toliko važna, koliko je važno da je kod osobe koja je zaražena dobar imunitet. Moja mama je u prosincu imala tešku upalu pluća i sve simptome koronavirusa, ali se tada o tome ništa još nije govorilo ni znalo. Mogu nekako laički zaključiti da je ona već tada preboljela koronu i da je stekla neki imunitet. Mama uopće nije znala da je pozitivna na Covid-19, nismo joj htjeli govoriti, jer smo znali da je optimizam jako važan za imunitet, bilo je važno da psihički ostane jaka - ispričala je glumica.

Prisjetio se 'Naše male klinike': Razbio sam mobitele kolegama
Prisjetio se 'Naše male klinike': Razbio sam mobitele kolegama

Kaže kako joj je majka imala tek jedan simptom virusa. Bile su to tegobe u trbuhu. Nekolicina korisnika staračkog doma koji su bili u teškom zdravstvenom stanju su i preminuli, a kako joj je majka rizičan slučaj, glumica je objasnila da im je uslijedilo neizbježnih šest tjedana agonije. 

Svečano otvorenje jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala

- Kada sam saznala da je pozitivna na koronavirus, bila sam u Engleskoj zbog poslovnih obaveza. Kad sam se vratila, nismo mogli biti zajedno, ja se nisam mogla testirati, bila je to prava drama. Nisam mogla spavati, bilo me je strah loših vijesti. Moja mama je srčani bolesnik, imala je moždani udar i ima visok pritisak, a ipak nije imala teške tegobe zbog korone. Preventivno sam joj davala homeopatske lijekove za dizanje imuniteta i D vitamin, jer je ustanovljeno da je D vitamin kod korone jako bitan. Treba paziti kako se živi, koliko se spava, kako se jede, tada će nam ovaj virus biti smiješan. U suprotnom, kad se zatvaramo, ne krećemo se, nezdravo se hranimo, onda smo još lakši plijen, ne samo za ovaj virus nego za svaku vrstu bolesti. Jedini spas je priroda i duhovna hrana. Vratimo se prirodi i samoodrživosti, kulturi koja se zanemaruje. Zatvarati se u kuću i gledati televiziju ravno je samouništenju - zaključila je Ribič.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu