Obavijesti

Show

Komentari 13

Glumci koji i sviraju: Znate li da je Hopkins skladao valcer?

Glumci koji i sviraju: Znate li da je Hopkins skladao valcer?
13

Gosling je s prijateljem osnovao indie bend. Bruce Willis pjevao je R'n'B, a sada ima blues bend. Steve Martin strastveni je ljubitelj bendža, a Bridgesu je glazba hobi

VIDEO

Prije više od 50 godina Sir Anthony Hopkins (76) skladao je valcer 'And The Waltz Goes On', ali čuo je kako zvuči tek 2011. kada ga je izveo, Andre Rieu (65), ugledni violinist i dirigent te osnivač popularnog orkestra koji svira valcere Johanna Straussa . Glumac je sam odabrao Andrea da upravo on izvede njegovu skladbu.

VIDEO

Glazba je Jeffu Bridgesu (65) hobi, osim što je glumac on je kantautor, a do sada je izdao dva albuma 'Be Here Soon' u 2000. godini i 'Jeff Bridges' 2011. godine.

VIDEO

Komičar i glumac Steve Martin (69) bendžo svira od svoje 17 godine. Bio je na brojnim turnejama i nastupao s raznim bendovima, a sada svira sa Steep Canyon Rangersima i Ediejem Brickellom . Martin je prije četiri godine osnovao i nagradu za svirače bendža, a nagrada je 312.000 kuna i nastup sa Steveom u Lettermanovom showu.

VIDEO

Kevin Bacon (56) i njegov brat Michael (64) čine bend The Bacon Brothers koji su osnovali 1995. godine. Zajedno su objavili šest albuma, a osim toga, radili su glazbu za filmove i serije. Kevin je 2008. dobio i nagradu Emmy za soundtrack u mini seriji 'The Kennedys'.

VIDEO

Scarlett Johansson (30) 2008. objavila je album 'Anywhere I Lay My Head' na kojem su njezine obrade pjesama Toma Waitsa i jedna originalna pjesma, a godinu kasnije s Peteom Yornom (40) objavila je album dueta 'Break Up '. Gostovala je na albumu benda Steel Train 2010. i snimila nekoliko soundracka za dokumentarce, a pjesma 'Before My Time', koju je otpjevala za dokumentarac 'Chasing Ice' 2012., nominirana je za Oscara.

VIDEO

Jared Leto (42) jedan je od najpoznatijih glazbenika među glumcima i glumaca među glazbenicima. Leto je frontmen benda Thirty Seconds to Mars s kojima redovito nastupa, a snimili su i četiri albuma.

VIDEO

Zooey Deschanel (34) s M. Wardom (41) od 2006. svira ukulele, bubnjeve i klavir te piše pjesme i pjeva u indie bendu She & Him . Do sada su izdali pet albuma.

VIDEO

Akcijski junak Bruce Willis (59) iza sebe ima dva albuma i jednu kompilaciju, a gostovao je i na albumima drugih glazbenika. Mnogi su zaboravili da je 1987. glumac snimio R'n'B album 'The Return of Bruno' , a dvije godine kasnije i 'If It Don't Kill You, It Just Makes You Stronger' . Bruce danas nastupa sa svojim blues bendom.

VIDEO

Juliette Lewis (41) jednako je poznata i kao glazbenica i kao glumica. S bendom Juliette and the Licks nastupala je šest godina i izdali su tri albuma. Raspali su se 2009., a Juliette je iste godine objavila solo album 'Terra Incognita'.

VIDEO

Osim glume Kevinu Costneru (59) ljubav je i country glazba. Zato je 2007. osnovao bend Kevin Costner & Modern West. Do sad su snimili dva albuma 'Untold Truths' i 'Turn It On'.

VIDEO

Johnny Depp (51) gitaru svira od 12. godine i prije nego je počeo glumiti bio je roker. Svirao je glazbenicima poput Aerosmitha , The Poguesa i Marilyna Mansona , a s basistom Red Hot Chili Peppersa , Fleaom , te gitaristom Sex Pistolsa , Steveom Jonesom , i pjevačem Butthole Surfersa , Gibbyjem Hayensom, bio je član benda P .

VIDEO

Miljenik žena Ryan Gosling (34) uz glumačku karijeru glazbenu je započeo 2007. kada je objavio singl 'Put Me In the Car'. S prijateljem Zachom Shieldsom iste godine osnovao je i indie bend Dead Man's Bones , a istoimeni album snimili su s posebnim gostima - dječjim zborom.

VIDEO

Hugh Laurie (55) svira od 6. godine i to klavir, gitaru, bubnjeve, harmoniku i saksofon. Objavio je dva albuma 'Let Them Talk' i 'Didn't It Rain', a ove godine sa svojim The Copper Bottom bandom nastupio je i u Zagrebu.

VIDEO

Osim gore navedenih glumci koji su i uspješni glazbenici su i Billy Bob Thornton, Keanu Reeves, Russell Crowe, Alan Arkin, Jackie Chan, Christopher Lee, Steven Segal, William Shatner, Mark i Donnie Wahlberg, Viggo Mortensen i David Hasselhoff.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu