Obavijesti

Show

Komentari 0

Glumci ljutiti jer nisu dobili honorar, film u bunkeru

Glumci ljutiti jer nisu dobili honorar, film u bunkeru
1

Glumac i redatelj Branko Đurić od slovenskog Ministarstva dobio je samo 30 posto obećanog honorara za film “Traktor, ljubav i rock’n’roll”

VIDEO

Branko Đurić Đuro izazavao je skandal jer je dobio sudsku zabranu prikazivanja njegova novog filma "Traktor, ljubav i rock'n'roll", koji je trebao biti prikazan na početku 10. festivala slovenskog filma u Portorožu. Zabranu je povukao kad je dobio 30 posto od honorara za scenarij, režiju i glavnu ulogu u filmu. Film je prikazan posljednje večeri natjecateljskog dijela programa. Odmah nakon projekcije Đuro je uzeo kopiju filma koja će biti u bunkeru sve dok producent ne dobije novac od slovenskog Ministarstva kulture i isplati dugovanja prema svim glumcima i radnicima na filmu.
- Glumci su mi rekli kako im je to bilo najljepše snimanje u životu. Morao sam nešto poduzeti kako bi svi dobili zasluženi novac - objašnjava svoj potez Đuro. Mnogi glumci iz filma nisu došli na premijeru ljutiti što nisu dobili honorar. U filmu je riječ o zabitom slovenskom selu početkom 60-ih godina prošlog stoljeća gdje mađarski Cigani na traženje publike počinju svirati rock. Jednu ulogu dodijelio je Kići Slabincu, a glavnu žensku ulogu dao je supruzi Tanji Ribič.

'ŠOVAGOVIĆU SAM IZ BIJESA RAZBIO MOBITEL'
Đuro je alegričan kad tijekom snimanja zvone mobiteli. Na setu serije "Naše male klinike" glumcima je razbio nekoliko mobitela.
- Sve sam upozorio da ću mobitele tresnuti o zid ako zazvone. To bih učinio i da zazvoni moj mobitel. Stradalo je par mobitela slovenskim i srpskim glumcima, a u hrvatskoj ekipi razbio sam mobitel Filipa Šovagovića - kaže Đuro, koji novu humorističnu seriju radi u tri verzije - za slovensku, hrvatsku i srpsku publiku. Do kraja godine završit će snimanje "Naše male klinike".

'SCENU U KOJOJ ME ĐURO TUČE PONOVILI SMO ČAK 36 PUTA'
S veseljem sam uzeo ulogu vođe benda mađarskih Cigana jer me film podsjeća na moje rokerske početke. Tada sam nastupao kao Little Rocky i molio vođu ciganskog benda da mi dopusti da otpjevam nekoliko pjesama koje sam skinuo slušajući radio Luksemburg u osječkoj kafani u kojoj su svirali, kaže Kićo Slabinac, koji je u 64. debitirao na filmu "Traktor, ljubav i rock'n'roll", prikazanom na festivalu u Portorožu.
- Scenu u kojoj me Đuro nokautira i padam s bine ponavljali smo 36 puta - govori Kićo. Na festivalu je prikazan i slovenski film "Pijetlov doručak", u kojem glumi Severina. Ona nije došla u Portorož jer ima upalu glasnica. Trebala je pjevati nakon projekcije filma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama