Show

Komentari 8

Glumica (62) više ne farba kosu: Nisam se zapustila, sviđa mi se

Glumica (62) više ne farba kosu: Nisam se zapustila, sviđa mi se

Glumica je uvijek njegovala prirodan izgled. Tvrdi kako se nikad nije podvrgnula plastičnim operacijama, a sada je prestala i bojati kosu. Zadovoljna je kako izgleda

Glumica Andie MacDowell (62) ostala je zapamćena po glamuroznim izdanjima s crvenog tepiha. I danas svojim izgledom privlači pažnju, iako je prešla šezdesete. U proteklih nekoliko mjeseci prilično je promijenila izgled.

Prestala je ići kod frizera nakon što je pandemija korona virusa počela harati svijetom. Svoj novi imidž pokazala je tijekom gostovanja kod glumice i voditeljice Drew Barrymore (45). Sada ima sijedu kosu, a njezini obožavatelji složili su se kako joj pristaje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Možda ponovno obojim kosu, ali trenutačno mi se sviđa ova nijansa. Kćeri su mi rekle kako izgledam baš opako sa sijedim izrastom. Prihvatila sam izazov i prestala bojati kosu. Ne razmišljam na način da sam se zapustila - ispričala je glumica.

 

REUTERS/PIXSELL

Uvijek je njegovala prirodan izgled, a tvrdi kako nikad nije bila na estetskim operacijama. 

- Zadovoljna sam sama sa sobom. Mislim da mi operacije nisu potrebne - rekla je Andie, koja trenutačno glumi u seriji 'Mr. Mayor'

Jednom je prilikom izjavila kako joj je žao što nije snimala eksplicitnije scene u mladosti.

- Žao mi je što nisam nikad snimila takvu scenu u dvadesetima da mogu to pokazati djeci i reći kako ljudsko tijelo nije ništa oko čega se treba sramiti. Odrasla sam u konzervativnoj obitelji i u moje vrijeme dublerice su glumile golišave scene - izjavila je svojedobno  MacDowell.