Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Glumica iz 'Dosjea X' vratila se filmovima o izvanzemaljcima

Premda je tijekom 90-ih imala poprilično dobru karijeru, stvari su se promijenile dolaskom novog stoljeća. Vraća li se Gillian Anderson među top glumce?

Foto: Twitter/Screenshot
3 komentara

Glumicu koju najviše pamtimo po seriji 'Dosje X' (premda je glumila u podosta drugih uradaka) i njenoj ulozi Dane Scully, Gillian Anderson, preuzela je ulogu u filmu 'UFO', čime se vratila u okrilje djela o vanzemaljcima.

Web | Autor: Web Foto: Web

Kako i samo ime insinuira, u pitanju je film u kojem nećemo pratiti neku posadu svemirskog broda niti ljude na misiji u ratu s vanzemaljcima, već ćemo gledati već klasičnu priču o ljudima koji vjeruju u male zelene (sive?), ali ih zbog urote ne uspijevaju pronaći. Međutim, film 'UFO' će po svemu sudeći malo promijeniti tu klasičnu premisu pa će se stanovnici letećih tanjura u stvari i pojaviti u filmu, najvjerojatnije u njegovom završetku.

NAJBOLJI PILOTI 'Top Gun 2': Glumačka postava se polagano počela formirati...

Glavni lik, Derek, je brlijantni student kojeg od djetinjstva proganjanju viđenja vanzemaljskih letećih tanjura. Uz pomoć svoje djevojke Natalie i profesorice matematike, Dr. Hendricks, Derek će krenuti razrješavati šifru koja se nalazi iza lokacija gdje su stvorenja viđena. Naravno, u svemu će mu život otežavati specijalni agent FBIja, Franklin Ahls.

 

Pogledajte foršpan

 

U glavnoj je ulozi Alex Sharp, a profesoricu matematike glumi Dana Scully. Ulogu agenta FBIja preuzeo je David Strathairn, dok u ulozi Derekove djevojke Natalie nastupa Ella Purnell.

VIDI OVO: 5 bizarnih stvari koje se često događaju tijekom seksa

Hoće li film ispasti imalo ugodan i zabavan, vidjet ćemo tijekom rujna kada film postaje dostupan.

Tema: FILM

Message