Obavijesti

Show

Komentari 12

Glumice Seks i grada se ponovo okupile, a fanovi razočarani: 'Gdje je Samantha? Pozovite ju'

Glumice Seks i grada se ponovo okupile, a fanovi razočarani: 'Gdje je Samantha? Pozovite ju'
5

U novim epizodama serije pojavit će se i stari glumci kao što je Chris Noth, koji je utjelovio lik Face, David Eigenberg koji je glumio Steve Bradyja i John Corbett kao Adian

VIDEO

Glumica Sarah Jessica Parker (56) na Instagramu je podijelila fotku s kolegicama iz serije Seks i grad, Cynthijom Nixon (55) i Kristin Davis (56). Naime, glumice su se okupile uoči snimanja novih epizoda serije koja je osvojila svijet. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

00:11

- Ponovo zajedno. Pročitale smo prve epizode serije i družimo se sa starim prijateljima, ali i novim članovima tima - napisala je u opisu objave.

Da su fanovi serije oduševljeni ponovnim okupljanjem govori činjenica da je fotka do sada skupila skoro 1.5 milijuna lajkova, među kojima je i onaj od slavne glumice Jennifer Aniston koja je nedavno imala reunion sa svojom ekipom. 

- Volim te zauvijek - napisala je Kristin u komentarima. 

- Jako sam uzbuđena; Srce će mi eksplodirati; Nevjerojatno. Ne mogu dočekati - pisali su im fanovi. 

No, ono čime obožavatelji nisu zadovoljni je informacija da se u novim epizodama serije neće pojaviti Kim Cattrall (64), koja je glumila Samanthu.

- Gdje je Samantha?; Je li vas Samantha fotkala?; Ali trebamo vas sve četiri. Ozbiljno, pozovite Samanthu; Bez Samanthe nije isto - komentirali su s razočarenjem. 

U novim epizodama serije pojavit će se i stari glumci kao što je Chris Noth, koji je utjelovio lik Face, David Eigenberg koji je glumio Steve Bradyja i John Corbett kao Adian. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu