Obavijesti

Show

Komentari 36

Godina ljubavi: Sudbonosno 'da' izrekle su mnoge zvijezde

Godina ljubavi: Sudbonosno 'da' izrekle su mnoge zvijezde
19

Iako se čini kao da su rastave obilježile proteklu godinu, neke veze 2015. su okrunjene bračnim zavjetima, stoga ćemo se prisjetiti najslavnijih vjenčanja

VIDEO

Marijana Batinić i Matej Pašalić

Voditeljica i marketinški stručnjak Matej (30) vjenčali su se u Zagrebu u tajnosti, krajem siječnja 2015. godine. Marijana nije nosila vjenčanicu, a na svadbi su bili samo kumovi.

- Tek nakon ceremonije javili smo obitelji i prijateljima. Sve smo šokirali - kazala je Batinić koja je početkom veljače rodila djevojčicu. Vjenčanje su, kaže, organizirali u samo dva dana.

- Tako nam je došlo, potpuno spontano. Pa ni bijelu haljinu nisam nosila - kaže voditeljica. Kuma joj je bila dugogodišnja prijateljica i kolegica Petra Nižetić (32).

Privatni album


Benedict Cumberbatch i Sophie Hunter

Glumac Benedict (38) na ladanjskom imanju u južnoj Engleskoj na samo Valentinovo oženio se s kazališnom redateljicom Sophie (36). 

Ceremoniju su imali na otoku Wight, u crkvi sv. Petra i Pavla iz 12. stoljeća, a banket je bio u zamku Mottistone. Par se upoznao na snimanju filma 'Burlesque Fairytales', a Hunter je tada bila trudna s njihovim prvim sinom kojeg je rodila u lipnju. 

Par je svoje zaruke dva mjeseca prije vjenčanja objavio u oglasom u rubrici 'brakovi' u The Timesu. 

PIXSELL


Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić 

Antonija (35) i vaterpolist Hrvoje zavjete su izmijenili u crkvi sv. Marka u Zagrebu. Među uzvanicima su bili Janica Kostelić, Marijana Batinić, te Petra i Luka Nižetić. Vjenčanje nije želio propustiti ni njezin bivši Big Brother sustanar Alen Macinić. 

Antonija je imala dvije kume, prijateljice iz djetinjstva Jasminu Vukičević i Anu Ocvirk.

Voditeljica je vjenčanje organizirala u kratkom roku, a kako je u intervjuu rekla, nije joj jasno zašto to ljudi planiraju po godinu i pol. 

Robert Anić/PIXSELL

Jennifer Aniston i Justin Theroux

Jennifer (45) i Justin (43) izrekli su sudbonosna 'da' tri godine nakon što su se zaručili. Svadba je bila iznenađenje svim gostima. Jennifer i Justin navodno su prijatelje i obitelj pozvali na Justinov rođendanski tulum te nitko nije znao da par namjerava stati pred oltar.

Jennifer i Justin upoznali su se na setu komedije 'Tropic Thunder' 2008., no vezu su započeli 2011. godine, a godinu dana nakon toga su se zaručili. 

DPA/Pixsell


Sofia Vergara i Joe Manganiello

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' vjenčala se s glumcem Joeom (38) nakon nešto više od godinu dana veze. Par je prijatelje i obitelj zabavljao puna tri dana u resortu na Floridi, gdje je bila svadba. Sofia je za goste, navodno, spremila i infuziju te medicinsko osoblje, kako bi se pobrinula da svi ostanu na nogama. 

Jedna od najplaćenijih TV glumica vjenčanje je navodno platila tri milijuna dolara. Među slavnim gostima bili su Channing Tatum i njegova supruga Jenna Dewan, Anna Paquin i njezin suprug Stephen Moyer, Reese Witherspoon, Arnold Schwarzenegger, Harvey Weinstein i brojni drugi.  

Goste je na svadbi u 'sitnim satima' zabavljao Pit Bull, a prvi ples otplesali su na pjesmu Franka Sinatre 'The Way You Look Tonight'. 

Instagram

Severina i Igor Kojić

Regionalno vjenčanje godine 'odigralo' se u beogradskom hotelu pred 500-tinjak gostiju. Severinu i Igora cijelog su dana pratili fotoaparati i kamere raznih medija, stoga je javnost imala prilike vidjeti cijeli proces spremanja Severininog 'velikog srpskog vjenčanja'.

Mladenci su iz kuće Igorova oca izašli i sjeli u okićenu bijelu 'Zastavu', a ispratili su ih trubači, svirajući 'Đurđevdan'. 

Na svadbi su, između ostalih, zapjevali i Goran Karan te Petar Grašo, ali i Igorov otac, Dragan Kojić Keba. 

Par je slao pozivnice koje su izgledale poput karte za predstavu 'Moje srpsko vjenčanje', a svadbu je upravo u tom stilu režirao slovenski redatelj Tomaž Pandur. 

Instagram

Antonija Mišura i Marko Sandrić

Antonija (26) i Marko (27) vjenčali su se u rodnom im Šibeniku nakon deset godina veze. Lijepa košarkašica imala je dugu, usku i čipkastu vjenčanicu u kojoj je uspjela i otplesati koreografiju koju je pripremila s Markom. Naime, par je prvi ples otplesao na pjesmu Petra Graše 'Moje Zlato', a zatim su se upustili u veseli hit 'Uptown Funk' Marka Ronsona i Brune Marsa.

Nakon vjenčanja, Mišura se javno obrušila na 'lažnjak' koji je imitirao njen profil na društvenim mrežama te pod lažnim imenom objavljivao fotografije sa njezine svadbe. 

- Ajde, lijepo odmah izbriši ovaj profil i izradi svoj umjesto da se zafrkavaš s tuđim - poručila je sportašica nevaljancu. 

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Otokar Levaj i Dunja Bedenko

Glumac je otputovao u daleku Floridu ne bi li se vjenčao sa svojom srednjoškolskom ljubavi, Dunjom Bedenko. Par je početkom prosinca proslavio novi početak uz limuzinu, šampanjac, kumove i Dunjine dvije kćeri. 

Na simpatičnoj umirovljeničkoj fešti posluživali su se morski specijaliteti po narudžbi, a gosti su pili crno vino. Mladoženja je cijelu večer nazdravljao Dunji, a zajedno su prerezali i svadbenu tortu. 

Glumčevi sinovi Marko i Marin te kći Ela sa svojim obiteljima nisu bili na vjenčanju. Otokar kaže da im poslovne obaveze nisu dopuštale tako dugačko putovanje.

Otokar se veseli životu u gradu koji je, kaže, pravi umirovljenički raj jer je cijele godine toplo i sve aktivnosti se mogu raditi vani.

Privatni album

Vanda Winter i Ivan Parlov

Udala nam se naša Vanda Winter, napisali su uz objavljenu fotografiju mladenaca, Vande (31) i Ivana (31), na Facebook stranici eNVy rooma, dizajnerskog dvojca u čijoj se vjenčanici mladenka udala.

Glumica i igrač nogometnog kluba Slaven Belupo vjenčali u Zagrebu početkom prosinca u krugu obitelji i prijatelja. 

Par je u vezi godinu i pol, a Vanda je otkrila da je spremna na brak s Ivanom početkom ljeta. 

Facebook

Bar Refaeli i Adi Ezri

Bivša djevojka glumca Leonarda DiCaprija u rujnu se vjenčala s biznismenom Adijem Ezrom u Izraelu u luksuznom odmaralištu Carmel Forest Spa. Vjenčanje s oko 300 uzvanika priredili su na otvorenom. Goste i mladence zabavljao je poznati izraelski pjevač Shlomi Shabbat.

Vjenčanje Refaeli i Ezre izazvalo je kontroverzu među izraelskim državnim službenicima jer je par tražio da se zračni promet potpuno zatvori iznad odmarališta gdje su se vjenčali. 

Manekenka i njena majka uhićene su u prosincu zbog utaje poreza izraelskim vlastima. 

Instagram


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album