Show

Komentari 82

Goga iz 'Braka na prvu': 'Ovo je nemoguće! Blokirali su račun, ne mogu ništa više s njim...'

Goga iz 'Braka na prvu': 'Ovo je nemoguće! Blokirali su račun, ne mogu ništa više s njim...'

Znam da se pojavio neki lažni račun, nakon što sam prijavila taj lažni, blokirali su moj račun, a lažni, naravno, ostao aktivan. Danas sam otvorila novi pa me možete zapratiti na ovaj novi, ispričala je u videu

Zagrepčanka Gordana Marelli (38) većini gledatelja realityja 'Brak na prvu' zapela je za oko, naročito nakon što je završila u vezi s Baranjcem Adamom Kromerom (33) iz showa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Goga nestala s društvenih mreža: 'Blokirali su mi račun!'

Krajem kolovoza dobili su sinčića Noela, a preselili su i iz Zagreba u Zadar. Goga, koja je inače aktivna na Instagramu, odjednom je nestala s društvene mreže. A onda je objasnila što se dogodilo.

- Samo da vam see javim, živa sam, zdrava sam, sve okej osim što mi je Instagram blokirao moj korisnički račun od prošlog petka.. tako da nisam nestala, samo sam blokirana. Zašto? Kako? Nemam pojma... Znam da se pojavio neki lažni račun, nakon što sam prijavila taj lažni, blokirali su moj račun, a lažni, naravno, ostao aktivan. Danas sam otvorila novi pa me možete zapratiti na ovaj novi - ispričala je u videu i još dodala da, ukoliko je netko imao slična iskustva, da joj se javi.

Zatim je objavila fotografiju na kojoj pozira s Adamom i sinčićem.

- I tako se dogodilo nešto gotovo nemoguće... ne mogu u svoj profil već tjedan dana - nečijom POGREŠKOM! Nakon što se pojavio lažni profil na moje ime, taj lažni su ostavili, a moj deaktivirali... Nevjerojatno, ali istinito!! Ne mogu ništa više, osim čekati da mi ga vrate. A do tad ću koristiti ovaj - poručila je.

Najčitaniji članci