Obavijesti

Show

Komentari 55

Golišava Emily: Važno je nositi bikini, tange, ali i protestirati...

Golišava Emily: Važno je nositi bikini, tange, ali i protestirati...
13

Feminizam predstavlja pravo izbora žena kako se i na koji način žele predstavljati, što žele raditi sa svojim tijelima, kako će im život izgledati i mislim da će se svi s time složili, rekla je Ratajkowski

VIDEO

Manekenka Emily Ratajkowski (27), koja redovito objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, vjeruje da ne postoji vrijeme u kojemu žene ne bi trebale nositi bikini i tange, piše Daily Caller. 

- Mislim da je Žena godine pomalo luda titula, ali mislim da je važno u 2018., kako za muškarce, tako i za žene, prkositi predrasudama - započela je 'govor' Emily na dodjeli Međunarodne nagrade za Ženu godine u Australiji. 

- Radi se o jednakom pravu nošenja bikinija i tangi na plaži kao i protestiranja - rekla je Emily. 

Manekenka je nedavno postala i politički aktivna te je sve glasnija o pravima žena. U rujnu su ju uhitili jer je zajedno s komičarkom Amy Schumer (37) protestirala protiv nominacije Bretta Kavanaugha (53) za sudca Vrhovnog suda. 

- Poštujte postojanje žena ili našeg otpora. Čovjek koji naudi ženi ne može biti na tako moćnoj poziciji - izjavila je Ratajkowski nakon uhićenja. 

U listopadu, Emily je imala govor u Los Angelesu gdje je naglasila da je feminizam za sve sjajan. 

- Ono što u osnovi vjerujem, feminizam predstavlja pravo izbora žena kako se i na koji način žele predstavljati, što žele raditi sa svojim tijelima, kako će im život izgledati i mislim da će se svi s time složili - ispričala je tada manekenka. 

Stres, nemir i neočekivane promjene: Sezona Strijelca će biti najgora za ova tri horoskopska znaka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu