Obavijesti

Show

Komentari 43

Golotinjom do braka: Partijaju do zore i klešu liniju u teretani

Golotinjom do braka: Partijaju do zore i klešu liniju u teretani
16

Luka, Adam, Sebastian i Mirko dijele iste strasti - žele naći djevojku u showu i vole pozirati bez majice. Instagrami su im 'krcati' golišavim fotografijama, a Mirkovo isklesano tijelo privuklo je 20.000 pratitelja...

VIDEO

Svi oni imaju nešto zajedničko - želju za pronalaskom srodne duše, ali tu sličnim karakteristikama nije kraj. Frajeri koji su se prijavili u realityje "Brak na prvu" i "Ženim sina" vole pažnju privlačiti vrlo golišavim i eksplicitnim fotografijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

Luka Budak (29) traži ljubav u showu "Brak na prvu" i u duši je, kaže, pravi romantik. Voli djevojci ugađati i u budućnosti bi volio slobodno vrijeme dijeliti s "onom pravom".

U međuvremenu dok se ona ne pojavi, Luka vrijeme troši u teretani. Isklesao si je mišiće na trbuhu, a kad god ima priliku, on ih pokazuje. Budući da su sad teretane zatvorene zbog korona virusa, najveća okupacija mu je cijepanje drva, kako mišići odlaskom u izolaciju ne bi nestali.

Sličan njemu je i Adam Kromer (33) iz istog showa, koji na društvenim mrežama dijeli vrlo malo fotografija iz privatnog života, ali na većini njih je bez majice ili vježba. Te se fotografije i snimke, kao ni njegovi poljupci, ne sviđaju Nikolini Tutić (31), za koju stručnjaci smatraju da je pravi odabir za Adama. Golotinjom je, čini se, nije osvojio jer ispod njegovih seksepilnih fotografija ne stoji njezin lajk. 

Ništa drukčije nije ni kod mladića iz "Ženim sina", showa za koji još nije poznato kad će se emitirati, ali se zna tko su kandidati. Glazbenik Sebastian Popović, sin pjevača Daniela Popovića (64) i Sanje Bjedov Popović, poduzetnice i bivše manekenke, nije nimalo sramežljiv. Na društvenim mrežama ima na stotine slika, a nerijetko se nađu i one u donjem rublju. Otišao je i korak dalje pa je objavio fotografiju s nepoznatom djevojkom u eksplicitnom izdanju. Njih dvoje u gaćicama leže na krevetu, a društvo im pravi pas.

- Čemu ovo? - upitao ga je pratitelj, kojemu nije jasno zbog čega je objavio toliko privatnu fotografiju. 

Sebastian je rekao kako je poprilično izbirljiv muškarac i da ne odabire vrlo lako djevojku za vezu pa se nada da će u ovom showu pronaći onu pravu.

- Rijetko mi se događalo da me netko osvojio na prvu. Uglavnom je to bio proces. Zgodna djevojka me lako može privući na prvu, ali mi ne zadrži pažnju zadugo pa stoga tražim kompletnu osobu. Svakoj djevojci ću pružiti priliku da se predstavi, zato sam i tu - objasnio je za 24sata.

Dečko modernog doba, kako se sam naziva, Mirko Ranogajec svojom golotinjom privukao je gotovo 20.000 pratitelja. Njemu nije problem ni skinuti se u klubu petkom navečer. Navikao je da njegovi mišići budu u prvom planu, budući da je jako posvećen pravilnoj prehrani i treniranju. 

Instagram zvijezda voli i partijati. Uz golišave fotografije iz teretane i sa plaže, nađu se i one iz noćnih klubova u kojima se tulumari do ranih jutarnjih sati. 

- Moj život je jedan veliki party - naglasio je Mirko prije dvije godine. Tulumari po Zrću, Beogradu, Zagrebu, a u cijeli taj raspored želi ubaciti i djevojku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija