Obavijesti

Show

Komentari 0

Goran Bare i majke gosti su KnockOut Snow Festivala!

Goran Bare i majke gosti su  KnockOut Snow Festivala!
1

Vinkovačka rock grupa zabavljat će tisuće mladih u gradu Orcieres koji je i ove zime domaćin velike glazbene i sportske avanture u francuskim Alpama!

VIDEO

Goran Bare i Majke nastupaju na ledenom glazbenom osvježenju u francuskim Alpama. Vinkovačka rock grupa zabavljat će tisuće mladih na  KnockOut Snow Festivalu 2014. godine. Velika glazbena i sportska avantura u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama, prekrasnom gradiću Orciers, ove nas  godine očekuje u čak dva termina, početkom sljedeće godine, od 04. – 11. siječnja, a svi  željni avanturističkih uzbuđenja tijekom novogodišnjih praznika KnockOut Snow Festival  najavljuje novi termin 28. prosinca do 04. siječnja 2014. Legendarna rock grupa Majke  svojim će nastupom razveseliti posjetitelje KnocOut-a u oba navedena termina.

Majke su vinkovačka rock grupa koja je osnovana 1998 godine. Nakon nekoliko raspada  i ponovnih okupljanja Majke su se na sceni ponovno pojavile 2007 godine. Na čelu s Goranom Baretom snimili su brojne uspješne albume a jedan od najnovijih pod nazivom  Teške boje osvojio je čak 6 nagrada Porin. 

U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije okupirat će Francusku, a osim  odličnih glazbenih večeri, apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji. 

Hrvatska invazija na francuske Alpe se ponovno nastavlja, a domaćini goste iz naše regije očekuju s velikim nestrpljenjem. O prošlogodišnjem KnockOut-u na naslovnicama regionalnih novina izvještavali su brojni francuski mediji.

Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Osmijeh i veliki buket u rukama Filipa iz 'Braka na prvu': Čekao Tamaru, ona mu je odgovorila...
NEŠTO VIŠE...?

Osmijeh i veliki buket u rukama Filipa iz 'Braka na prvu': Čekao Tamaru, ona mu je odgovorila...

Filip i Tamara iz 'Braka na prvu' bili su omiljeni par gledateljima, a i nakon showa izgleda da su se nastavili družiti. Jučer je tako osvanula fotografija Filipa kako sjedi u autu na svadbi i drži buket...

Donosimo detalje svadbe sina Roda Stewarta: Pili hrvatska vina, a onda ostali bez glasa!
SLAVLJE DO DUGO U NOĆ

Donosimo detalje svadbe sina Roda Stewarta: Pili hrvatska vina, a onda ostali bez glasa!

Plus+ Organizatorice su za 24sata podijelile detalje vjenčanja godine. Rod Stewart uživao je u hrvatskim delicijama zajedno s mnogobrojnim gostima koji su ovih dana uživali u Dubrovniku, a finale je bilo uz Petra Grašu
Nives Celzijus uživala na plaži u izazovnom bikiniju: Pozirala je bez trunke šminke na licu...
DOBILA BROJNE KOMPLIMENTE

Nives Celzijus uživala na plaži u izazovnom bikiniju: Pozirala je bez trunke šminke na licu...

Samo prirodno, poručila je kratko Nives uz niz novih fotografija, koje su oduševile njene pratitelje