Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
67 komentara

Goran Bare: Zapeo sam kod kuće i pao. Nije me jako boljelo

NESPRETAN? Roker je masnicu na desnoj ruci otkrio na snimanju svog TV showa 'Plan B'. U njemu je ugostio skijaša Ivicu Kostelića i rokera Davorina Bogovića

Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
67 komentara

Reci ti meni, Ivice, kakav je osjećaj kad se spuštaš u provaliju, kad uđeš u zavoj, pa onda fijuuu, a raja viče jeeee ili neeee?, intervjuirao je Goran Bare slavnog skijaša.

U svom talk-showu “Plan B”, kojem ni ime nije znao, razgovarao je s Ivicom Kostelićem (32) i Davorinom Bogovićem (52). U CMC-ov studio došao je u “siledžijki” te pokazao masnicu na bicepsu. Rekao je da je slučajno pao kod kuće, ali mu nije ništa. Nije otišao ni u bolnicu. 

U svom stilu zafrkavao je Kostelića tražeći snimatelje da u pozadini simuliraju pljesak publike kad god bi ovaj nešto rekao. Bogovića je zezao da je ćelavac te s njim dijelio glazbena iskustva. Kad su producenti vidjeli da se skijaš dosađuje jer ga Bare ignorira, upozorili su ga da mu se posveti. Bare mu se ispričao i poslao mu poljupce. Kostelić je rekao da je show bio zabavan, a Bare da je bio glup.     

Naši partneri pišu
Message