Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
95 komentara

Goran je jako zadovoljan mojim bujnim prsima, tko bi se bunio?

Nove mi grudi dosta pomažu što se tiče Instagrama jer danas je u svijetu normalno da influencerice povećaju grudi zato što odjeća koju reklamiramo ljepše stoji, ispričala nam je Hana

Foto: Instagram
95 komentara

Reality sudionica Hana Rodić (21) krajem lipnja operirala je grudi u Turskoj, a kako kaže, operacija je prošla odlično. 

- Da budem iskrena, ništa me ne boli. Na početku sam mislila da će me baš jako boljeti jer sam stavljala implantate ispod mišića kako bi grudi izgledale što bolje, ali već prvi dan mogla sam sama ustati i hodati - rekla nam je Hana. Bila je prestrašena iskustvima drugih djevojaka koje su govorile da nisu mogle dignuti ruke prvih mjesec dana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok obavlja kućanske poslove dogodi se da nešto ne može sama pa joj dečko, prvi hrvatski 'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (39) pomogne oko toga.

- Sve obavljam normalno, po cijele sam dane na sastancima i trčim posvuda, dogovaram nove projekte i sve je po starom... Jedino što se osjećam bolje i još sigurnije u sebe nego prije. Ne mogu vježbati još mjesec dana i podizati jako teške stvari - ispričala nam je Rodić. 

Foto: Instagram

Nove grudi nisu usrećile samo Hanu. 

- Goran je oduševljen. Jako je zadovoljan rezultatom. Pa koji bi se muškarac bunio kad bi mu djevojka povećala grudi, zar nije tako? - smije se Hana. 

Foto: Instagram

Kako je sama naglasila prije operacije, to čini kako bi se još više probila u svijetu Instagrama i YouTubea. 

- Nove mi grudi dosta pomažu što se tiče Instagrama jer danas je u svijetu normalno da influencerice povećaju grudi zato što odjeća koju reklamiramo ljepše stoji - uvjerena je Hana koja u bližoj budućnosti nema u planu nove estetske korekcije. Sad je, kaže, potpuno zadovoljna svojim izgledom. 

Foto: Instagram

Hanu prijateljice, koje su vidjele nove grudi, hvale i podržavaju njezinu promjenu. Kako kaže Hana, sad i one žele učiniti isto. 

- Pratitelji dosta pišu, nekima se jako sviđa dok mi drugi kažu da sam trebala staviti veće, ali smatram da je ovo idealna veličina u odnosu na moje tijelo. Nisam željela pretjerati, izgledala bih kao folk diva, a ne Instagram model - tvrdi Hana kojoj zasad pristižu gotovi svi pozitivni komentari. 

Foto: Instagram

- Moji hejteri su shvatili da me nije briga što imaju reći - zaključila je Hana. 

Naši partneri pišu
Message