Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Goran Karan za 'Dobro ti jutro, ljubavi' snimio romantični spot

Splitski kantautor potpisuje stihove i glazbu pjesme 'Dobro ti jutro, ljubavi' dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš, a Arsen Ereš za majstorski odsvirani saksofon

Foto: Promo
6 komentara

Lakoćom postojanja u ljubavi na koju podsjeća u ovim užurbanim vremenima, pjesma 'Dobro ti jutro, ljubavi' osvojila nas je na prvo slušanje. Iskreni, nježni stihovi koje potpisuje i pjeva Goran Karan dobili su ovih dana u Šibeniku i svoj jednako romantičan video spot. 

- Video za pjesmu 'Dobro ti jutro, ljubavi' rađen je u Šibeniku, pod redateljskim ravnanjem Željka Petreša s kojim surađujem još od davne 1998. i pjesme 'Kazna mi je što te ljubim'. Kako smo za ovu pjesmu u spotu htjeli imati atmosferu doma u kojem stvarno žive mladi ljudi, redatelj Petreš je stupio u kontakt s vlasnicima 'Johny's placea' i dobio dopuštenje za korištenje tog zaista sjajnog apartmana, stotinjak metara udaljenog od šibenske katedrale. Na snimanju su zaljubljeni mladi par odlično igrali glumci s Akademije u Splitu, Đana Kuzmanić i Davor Pavić. U spotu se, ljubaznošću vlasnice Ane Radić, pojavljuju kadrovi u kojim je Đana snimljena u cvjećarnici 'Kod Ane'. Za šminku se izvrsno pobrinula Katarina Maglov, a snimatelj je bio gospodin Zlatko Dizdar, uz redatelja. Zahvaljujem se svima koji su utkali svoje srce u moju pjesmu. Bilo je to jedno stvarno dobro jutro - kazao je Karan.

Foto: Marko Ercegović

Splitski kantautor potpisuje stihove i glazbu pjesme 'Dobro ti jutro, ljubavi' dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš, a Arsen Ereš za majstorski odsvirani saksofon. Pjesma je, kazao je Karan, nastala u jednom dahu i govori o trenutku u kojem se cijeli svijet zbog ljubavi čini - u savršenom redu.

Tema: Muzika

Message