Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
216 komentara

Goran Kos u finalu je pobijedio Marcelu: Ostvaruju mi se snovi

'HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU' U finalu treće sezone showa Goran Kos pobijedio je Marcelu Oroši. Show će pamtiti po tome što su mu se počeli ostvarivati snovi

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
216 komentara

Vrijeme showa ću pamtiti po tome što su mi se počeli ostvarivati snovi. Nedostaje mi da sviram iz gušta na ulici. Ovo mi je jedno od najboljih iskustava u životu - rekao je Goran Kos (23) pobjednik treće sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu' prije prvog nastupa i izvedbe pjesme 'Wish You Where Here' grupe Pink Floyd.

U finalu se borio s Marcelom Oroši (17) koja je tijekom večeri izjavila da je je glazbeno napredovala te da su joj se ulaskom u finale počeli ostvarivati snovi.

- Goran Kos traži svoj identitet, slabe je volje, no Hrvatska ga je prepoznala kao jednog od favorita. Marcela je oličenje onog što se traži, vedra je i vesela, komentirao je Fox na početku finala showa.

'Marcela, znaš li ti što nosi taj posao?'

Tony je Marcelu nakon izvedbe prve pjesme 'Simply the Best' Tine Turner pitao zna li ona što nosi taj posao.

- Iskreno sam uživao, vidim da i ti uživaš. Bila ti pobjednica ili ne kad se ugase reflektori morat ćeš ponovno osvajati publiku i više paziti kakve ćeš korake raditi tijekom karijere. Najviše si napredovala i vrhunski si profesionalac - rekao joj je Tony.

Ivana je komentirala kako se iznenadila kad je došla do finala jer joj je prije bila samozatajna i gotovo neprimjetna. Dodala je da joj je Tony rekao da će ona pobijediti dok je pjevala.

'Nisi najljubazniji čovjek na svijetu, a svi te vole'

- Već pet mjeseci otkrivaš da nisi najljubazniji čovjek na svijetu, a svi te vole - rekao je Fox Goranu nakon njegove prve izvedbe. Tony je komentirao da on jednostavno ne voli glumiti da voli pjesme koje mu nisu dobre.

Marcela je zatim otpjevala pjesmu 'Tek je 12 sati' grupe E.T.Fox joj je rekao da bi mogla postati seks bomba poput pjevačice Vanne kada je taj singl bio hit.

Goran je tijekom drugog nastupa otpjevao pjesmu 'Jesen u meni' Parnog valjka. Fox je komentirao kako njemu odgovaraju takve pjesme, a Ivana ga je pitala da li mu je bilo teško kada je prošlog tjedna iz showa ispao Mark Marku jer je bio bolji od njega.

'Moraš poraditi na svom odnosu s medijima'

Goran je komentirao da mu je bilo najteže kada je ispala Maja Bajamić.

- Mislim da si spremna za ovaj posao - rekao je Tony nakon trećeg Marcelina nastupa i izvedbe pjesme 'You Ought to Know' Alanis Morissette.

Ivana je komentirala da joj puno stariji i iskusniji kolege od nje na estradi nisu ni do koljena.

- Ovo je bilo dosta dobro, jedino moraš poraditi na svom odnosu s medijima - rekao je Tony Goranu nakon njegovog trećeg nastupa i izvedbe pjesme 'You Found Me' grupe Fray. 

Marceli tijekom izvedbe pukla haljina

Nakon što su otpjevali po tri pjesme, Marcela i Goran izveli su pjesmu 'Što me noćas odaješ' koju je za pobjednika showa napisao Ante Pecotić. Marceli je tijekom izvedbe te pjesme pukla haljina. Tony joj je kroz smijeh rekao da će zbog toga sigurno pamtiti finale showa.

- Volio bih da oboje pobijedite. Dobri ste i dragi oboje- rekao je Tony. 

'Gorane, moraš vjerovati u sebe'

Nakon što je istu pjesmu izveo Goran, Ivana je komentirala da je u tome bio bolji od Marcele.

- Moraš vjerovati u sebe, volio bih da se zaljubiš i budeš sretan - rekao mu je Tony.

Tony je zatim bivšeg kandidata Daniela Dizdara zamolio da imitira voditeljicu iz backstagea Eciju Ivušić.

Ecija Tonyju: Hvala ti što mi besplatno radiš PR

- Ako skineš Eciju počastit ću te - rekao mu je Tony, a Daniel mu je odgovorio da će je skinuti kasnije.

Ecija je zatim Tonyju rekla da si je sama birala haljinu i zahvalila mu je što joj besplatno radi PR.

- Nisam sarkastična to ozbiljno mislim - rekla je Ecija Tonyju koji je jednom izjavio aludirajući na nju da ima sićušan mozak, a ona mu je poručila da je nebitan i da se posveti brizi oko kandidata, a ne voditelja.

Naši partneri pišu
Message