Obavijesti

Show

Komentari 41

Goran o detaljima svadbe i kako su izabrali prstenje: Odmah sam znao da je Ecija ona prava...

Goran o detaljima svadbe i kako su izabrali prstenje: Odmah sam znao da je Ecija ona prava...
8

Prvi ples otplesali su na Gibonnijevu pjesmu 'Lipa moja', e Ecijin raskošni buket ulovila je Antea Kodžoman. Vjenčanicu koju je dizajnirao domaći dizajner, tvrdi bubnjar, nije vidio prije vjenčanja

VIDEO

Bubnjar i menadžer benda Pravila igre, Goran Belošević (37), i voditeljica Ecija Ivušić (35) vjenčali su se na otočiću Vrniku kraj Korčule, ispred vrničke crkvice Gospe od Škoja. Na bajkovitoj ceremoniji, uz suze okupljenih, izrekli su romantične zavjete. Zatim su se s uzvanicima gliserom preselili u Aminess Port 9 Resort na Korčuli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vjenčali se Goran i Ecija! Nives i Mehunka sve zabilježile, mlada na otok Vrnik stigla na jahti 00:59

- Jako se veselimo, jako smo sretni i jedva smo dočekali naš najljepši dan u životu na nama posebnome mjestu - kaže nam Goran.

Prije samo godinu dana Ecija je ulovila buket na svadbi poduzetnice i vlasnice modnog brenda Snježane Mehun Schillinger te time nagovijestila skorašnje vjenčanje. Uz Mehun su na svadbi bila i druga poznata lica, poput pjevačice Nives Celzijus i bivše Kraljice Hrvatske Antee Kodžoman.

Vjenčali se Goran i Ecija! Nives i Mehunka sve zabilježile, mlada na otok Vrnik stigla na jahti
Vjenčali se Goran i Ecija! Nives i Mehunka sve zabilježile, mlada na otok Vrnik stigla na jahti

- Već i prije hvatanja buketa znao sam da je Ecija 'the one'. Sve nakon toga bila je samo potvrda i dodatan znak da sam ispravno odlučio. Jednostavno smo 'kliknuli' odmah od početka i sve dalje prirodno je dolazilo samo od sebe - kaže nam Belošević.

Vjenčano prstenje na ceremoniji savršeno im se uklopilo u stil.

- Iskreno, u početku nismo imali nikakvih posebnih želja. Jednostavno smo ih birali vizualno, a Eciji je bilo važno da paše uz zaručnički prsten. Mislim da smo stvarno super odabrali - kaže glazbenik.

Mehunka i Nives Celzijus stigle na Ecijino vjenčanje: 'Mogu da nas mrze oni što nas ne vole'
Mehunka i Nives Celzijus stigle na Ecijino vjenčanje: 'Mogu da nas mrze oni što nas ne vole'

Prvi ples otplesali su na Gibonnijevu pjesmu "Lipa moja", e Ecijin raskošni buket ulovila je Antea Kodžoman.

Vjenčanicu koju je dizajnirao domaći dizajner Boris Pavlin, tvrdi bubnjar, nije vidio prije vjenčanja.

- Imali smo zajednički dogovor da ću Eciju prvi put vidjeti u vjenčanici na Vrniku. Volim iznenađenja, pa sam znao da će tad biti pravi 'wow efekt' - oduševljen je Belošević.

A kako je on odabrao svoje svečano odijelo?

- Ecija mi je puno pomogla u smjeru i inspiraciji. Što se tiče kupnje, bilo je vrlo izazovno jer sam malo prekasno krenuo u potragu. Međutim, imao sam sreće jer sam u Royal Blacku uspio pronaći zadnji komad odijela koje sam želio, i to baš moje veličine - rekao je mladoženja.

Kumovi su im bili prijatelji iz djetinjstva, koji nisu osobe iz javnog života.

- Ecijina kuma je Morana Golubić, a moj je kum Adem Selman. Nas veže prijateljstvo još iz teniskih dana - kaže Belošević i otkriva nam tko je bio zadužen za dobru atmosferu:

- Na svadbi je pjevao moj dragi prijatelj Sandro Majstrović s bendom. A i Pravila igre su svirali, ovog puta s našim autorom Mirom Buljanom na gitari.

I za kraj smo upitali Gorana je li svadba bila tradicionalna.

- Sam izbor lokacije, način prijevoza do lokacije i mnogo drugih detalja sve su samo ne tradicionalni. Međutim, tradicija nam je važna, pa bih rekao da je bila neka ugodna kombinacija modernog i tradicionalnog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu