Obavijesti

Show

Komentari 72

Goran Vlaović i 17 godina mlađa misica Mišura očekuju prinovu

Goran Vlaović i 17 godina mlađa misica Mišura očekuju prinovu
9

Nakon što se 2018. saznala vijest da su Ivana i Goran zajedno, Miss Universe je bila sama u kazalištu pa su svi pokušavali saznati detalj više oko njihove veze. Samo je rekla da je iznimno sretna

VIDEO

Bivši nogometni reprezentativac i stručni komentator Goran Vlaović (48) dvije godine je u vezi s bivšom Miss Universe, Ivanom Mišurom (31), a par sad očekuje prinovu, piše Story.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: Miss i Mister bazena 2020. 

Pokretanje videa...

Miss i mister bazena 01:24

Navode kako je Ivana u petom mjesecu trudnoće i da se odlično osjeća. Prinova će donijeti posebno veselje u obitelji, a misici je ovo prvo dijete. Goran već ima djecu iz prijašnjeg braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček (49); ima sinove Stjepana (26) i Marija (24) te kćer Niku (15). 

Tomislav Miletić/Pixsell

Novogradiščana i Zagrepčanku upoznali su zajednički prijatelji prije četiri i pol godine i vezalo ih je samo prijateljstvo, a onda su krajem 2018. Goran i Ivana postali par. Svoju su ljubav krili od očiju javnosti. 

Nakon što se saznala vijest da su zajedno, Ivana je bila sama u kazalištu pa su svi pokušavali saznati detalj više oko njihove veze. 

- Čitam da si sretno zaljubljena, znam da ne voliš pričat o svojem životu, ali daj nam barem natukni od 1 do 10 koliko si sretna? - pitao je novinar IN Magazina bivšu Miss Universe, koja je također došla pogledati predstavu.

Ivana Misura

- 100! - kratko je komentirala vezu s bivšim nogometašem, koji je od nje stariji 17 godinaIpak, nikakve detalje nije željela otkrivati.

Goran je s bivšom suprugom ostao u korektnim odnosima, a par se razveo prije devet godina. Milana se u listopadu 2018. udala za direktora agencije Pepermint, Borisa Kovačeka (47). 

Do trenutka objave ovog članka nismo uspjeli doći do komentara slavnog dvojca oko prinove. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...