Obavijesti

Show

Komentari 168

Gorana Bareta ponovno muče 'teške boje' ili što je sad ovo?

Gorana Bareta ponovno muče 'teške boje' ili što je sad ovo?
6

IZVAN KONTROLE Glazbenik je na početku intervjua dahtao u mikrofon, a zatim je nesuvislo zapjevao. Menadžer kaže da se pjevač Majki više ne drogira te da ne pije

VIDEO

Mene mala neće, u debelo cvijeće. Da me da, da me da, da me proda. A neću ni ja, pjevušio je Goran Bare (49) klatareći se i radeći grimase.

Pjevač Majki dao je intervju u Banja Luci, gdje su Majke nastupale na tamošnjem festivalu. Televizija Pink BiH naslovila je intervju “Ko majka”, a počinje Baretovim dahtanjem u mikrofon. Zatim je stavio sunčane naočale i otpjevao pjesmicu nesuvisla teksta. Kolutao je očima, kreveljio se i djeluje kao da jedva stoji na nogama.

Mnogi glazbenici ne vole tonske probe. Volite li ih vi?

Obožavam ih, ali nikad se nema vremena. Kad radimo svoje koncerte u Zagrebu ili, izvinjavam se što ću ovo reći, nekoj priprčini, onda mi to naštelamo bez problema. Kao što smo sad. Hihihih.

VIDEO

Koristite li društvene mreže?

Ne koristim. Sredinom prošlog desteljeća imao sam kompjuter. I vidio sam da to nije za mene. Tamo ima 80 posto smeća i 20 posto cvijeća. Ne bih se brčkao u smeću. Tako da sam odlučio kompjuter dati sinu. A ja to uopće ne...Ali neki dan mi je jedan dečko rekao da na Facebooku ima deset mojih...je... ovih...teee, kako se to zove? Aha, profil. Moje je onda da odem kod odvjetnika i da se to već jednom presječe.

Što mislite o današnjoj glazbi?

To je sve izvan kontrole. Pazi, ja nisam pobornik kontrole tipa Veliki brat. I takve stvari. Ne. Ali ovo što se događa je blesavo. Nema ničega što bi te ponukalo da kažeš: ‘Vau, događa se!’. Ne. Mi smo 1985. i 1986. godine znali: ‘Događa se!’. Gdje god se okreneš, bendovi. To se rokalo na sve strane. A sad svi samo pitaju za lovu. Mislim, jebo te lova. Jel ti živiš rock’n’roll ili ne živiš? Ako ne živiš, onda idi tamo raditi u firmu Đuro Đaković. Nemoj zamarati ljude. Razumiješ?

Mora li se pratiti politika?

Pa, mislim, ne mora, ali ako ne pratiš si jebo ježa. Dođeš na granicu i kažu ti: ‘Što? Ti ne znaš?’

'Bio je čak mjesec dana na moru i to mu je koristilo'

Menadžer Igor Boltek tvrdi da se Bare nije vratio heroinu niti da se ponovno opija.

- On je na svojoj terapiji. Bare je dobro. Bio je mjesec dana na Pagu i to mu je jako koristilo. Zatvorio se u studio i već radi pjesme za novi album - kaže Boltek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge