Obavijesti

Show

Komentari 24

Goranu Tanja ne oprašta, a ljubavnici se nije ispričao

Goranu Tanja ne oprašta, a ljubavnici se nije ispričao
5

Demantirajući da je Vanju zvao za oprost, Goran Ivanišević kao ni u pismu ne izgovara njeno ime. Vanja Halilović privremeno je otišla iz Zagreba

VIDEO

To je smiješan članak, komentirao je Goran Ivanišević (36) tvrdnje Vanjine prijateljice da ju je zvao nakon izbijanja skandala i molio za oprost, ponajviše zbog javnog pisma isprike majci njegove dvoje djece Tatjani Dragović (29).
- Ne, ne, ne, ja mislim da sam u onom pismu sve rekao. Tko ga nije razumio, neka ga ponovno pročita jer je sve rečeno.
Niti sam koga zvao, niti sam se kome ispričao, niti mi je Tatjana oprostila, a u pismu sve lipo piše i sam sam ga napisao - izjavio je Ivanišević za portal Javno. Dodao je i da uvijek postoji evidencija poziva koja se može provjeriti ako će biti potrebno.
Kaže i da su komentari na priče o ljubavnom trokutu suvišni.
- Ne mogu ja što svaki dan neka budala napiše o meni komentirati. To je već postalo bezveze, uvijek će biti prijatelji i ovi, oni... To su te priče, to kod nas tako ide - kaže Goran i naglašava da ako nekome nešto nije jasno, neka ponovno pročita pismo.
U pismu koje je dao objaviti prije dva tjedna, Goran se ispričava, kako je naziva, supruzi jer ju je povrijedio. “Ona je jedina koju volim, s kojom želim provesti život i nadam se da će mi jednog dana oprostiti”. Voditeljica Vanja Halilović (24) je za tjednik izjavila da nema namjeru ništa potvrđivati, demantirati ni komentirati jer svoju intimu čuva za sebe.

TANJA NAKON SVEGA PROMIJENILA FRIZURU
Godinama je Tanja imala frizuru “na razdjeljak”. Prije nekoliko dana odlučila se na promjenu i odrezala šiške. Mnogi su do tada komentirali da Tanja i Vanja sliče jedna na drugu.

VANJA OTIŠLA IZ GRADA
Nakon što je prekjučer Vanjina anonimna prijateljica iz djetinjstva izjavila novinarima da ju je Goran Ivanišević zivkao i molio da mu oprosti, ponajviše zbog pisma, Vanja Halilović je, kako doznajemo, otišla iz Zagreba. Što se posla tiče, slobodna je do petka. RTL-ov “Exkluziv” vodi petkom i nedjeljom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara