Obavijesti

Show

Komentari 92

Gospođa Čilić za vjenčanicu je iskeširala bar 126.000 kuna

Gospođa Čilić za vjenčanicu je iskeširala bar 126.000 kuna
6

'SVE PO ŠPAGI' Marin Čilić je ples uvježbavao s instruktorom Nicolasom Quesnoitom. Gibonni je na slavlju gostima pjevao četrdesetak minuta

VIDEO

Unikatnu vjenčanicu od guste svile britanske modne dizajnerice Caroline Castigliano (55) gospođa Čilić kupila je u njezinu elitnom lokalu u londonskoj četvrti Knightsbridge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Klijentica dizajnerice luksuznih haljina bila je i Alice van Cutsem, prijateljica vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton (36). Dizajnerica, koja iza sebe ima 27 godina iskustva, na svojim se službenim stranicama pohvalila kako je Kristina (28) izabrala njezinu 'couture' vjenčanicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vjenčanje godine u Cavtatu: Čilić se oženio Kristinom
Vjenčanje godine u Cavtatu: Čilić se oženio Kristinom

Riječ je o haljinama koje se izrađuju po mjeri i zamislima mladenki, a dizajniraju se i ručno šivaju od najfinijih tkanina u Ujedinjenom Kraljevstvu. Cijene im se kreću od 15.000 funti ili 126.000 kuna pa do 40.000 funti, odnosno 336.000 kuna. 

Da je Kristina izabrala vjenčanicu iz nove kolekcije luksuznog britanskog brenda, platila bi je između 4000 i 7000 funti ili 33.600 i 58.800 kuna. 


Vjenčanica: Skupocjena haljina od guste svile, kojom je Kristina istaknula uzak struk i pokazala gola ramena oduševila je goste

Skupu svilenu haljinu gospođa Čilić je upotpunila dugačkim čipkastim velom i decentnim nakitom. Odlučila se za tradicionalne konavoske naušnice. Šuška se da je s Kristinom haljinu birala i vjenčana kuma Nika Stanović.

‘Iznimno su dobar par i odlično su se međusobno upotpunjavali

Tenisač Marin Čilić (29) i Kristina uvježbavali su korake u plesnom centru instruktora Nicolasa Quesnoita, djelu javnosti poznatom iz showa 'Ples sa zvijezdama'. 

- Oni su predivni, pristupačni i jako otvoreni ljudi. Nije im trebalo puno sati da savladaju plesne pokrete - kaže učitelj plesa.

Čilić je angažirao lokalne zaštitare, a Gibo pjevao dulje nego što je planirao

Nakon ceremonije u Cavtatu, na koju su se dovezli u bijelim električnim Teslinim automobilima, najbolji hrvatski tenisač nježno je poljubio tek vjenčanu suprugu Kristinu, dok su uzvanici pred novopečene supružnike bacali bijele latice.

Gospođa Čilić je za cvjetne dekoracije izabrala zagrebačku cvjećaricu. Isti aranžmani od bijelog cvijeća koji su krasili ulaz u crkvu svetog Nikole uljepšavali su i prostore dubrovačke tvrđave Revelin, u kojoj su imali slavlje za četiristotinjak gostiju. 

Cvijeće: Prije samog slavlja u dubrovačkoj tvrđavi osoblje je marljivo nosilo bukete svježeg bijelog cvijeća

Prije nego što su prijatelji počeli pristizati, osoblje je u tvrđavu Revelin unosilo svježe cvjetne aranžmane. Bijelo cvijeće mladenka je izabrala i za svoj buket. Čilići ništa nisu htjeli prepustiti slučaju, pa su radi sigurnosti i dolaska 'neželjenih' gostiju unajmili lokalnu zaštitarsku tvrtku. Tri bodyguarda čuvala su ulaz u cavtatsku crkvicu, kao i onaj u dubrovačku tvrđavu. 

Jutro poslije: Mladoženja Čilić je čistio dubrovačku tvrđavu
Jutro poslije: Mladoženja Čilić je čistio dubrovačku tvrđavu

Nakon što su marljivo vježbali plesne korake s instruktorom Nicolasom, Kristina i Marin bili su spremni za prvi ples kao bračni par. Poželjeli su si da im nastupi Zlatan Stipišić Gibonni (49), koji je svadbeni pir otvorio baladom 'Lipa moja'. Uzvanike je, kako doznajemo, uveseljavao četrdesetak minuta i atmosferu doveo do vrhunca. 

Pjevačeva menadžerica nije željela otkriti koliko je Gibo naplatio nastup. Svi parovi su izašli na podij, gdje su uglas pjevali i plesali. Gibonni je svoj nastup završio pjesmom 'Zlatne godine'. Nakon Splićanina goste je zabavljao svatovski bend. Novopečeni par i njihovi gosti slavili su do jutra. 

Prvi ples: Mladenci su poželjeli zaplesati na Gibonnijevu baladu ‘Lipa moja’, pa su angažirali Splićanina da im je otpjeva uživo

Nekoliko dana prije svadbe Kristina je djevojačku provela s četiri prijateljice u Monte Carlu. Djevojke su se provodile izlazeći i razgledavajući grad. 

Proslavljeni tenisač atraktivnu je psihologinju i politologinju upoznao prije deset godina na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa. Vezu su počeli 2010., a zaprosio ju je lani u srpnju. 

Kristina je bila prva pratilja Miss Alpe Adria 2005. Sugrađani su je proglasili i najseksepilnijom Dubrovkinjom u izboru lokalnog magazina. Pobijedila je u konkurenciji od 25 djevojaka, među kojima je bila i Playboyeva zečica Leona Rajačić. 


Osiguranje: Tri zaštitara nisu se odvajala od ulaza u crkvu u Cavtatu i na tvrđavu Revelin

Vrijedan muž

U tvrđavi Revelin, u kojoj se noć prije zabavljao s uzvanicima na svadbi, najbolji hrvatski tenisač pomagao je osoblju u čišćenju i pospremanju te iznosio hranu koju gosti nisu pojeli. Čilić je djelovao odmorno i zadovoljno.

Pročitajte još i ovo! Novi trend: Umjesto kupnje prstena, ugrađuje se u kožu poput piercinga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'