Obavijesti

Show

Komentari 241

Gospodin Savršeni izvrijeđao fanove showa pa sve izbrisao...

Gospodin Savršeni izvrijeđao fanove showa pa sve izbrisao...
4

Ti ozbiljno meni želiš reći da TI bolje od mene znaš koja djevojka meni paše? Ja koji sam bio u showu i susretao se sa svima njima... i sada ti meni želiš svoju "pamet" soliti?!, odgovorio je Gospodin Savršeni

VIDEO

Nakon što je odabranu Ivu Runjanin (29) zamijenio Hanom Rodić (21), Goran Jurenec (39) pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama. Većina gledatelja smatra kako je cijeli televizijski show namješten, a mnogi su se složili s tim kako je Iva unatoč svemu prava pobjednica. 

Pokretanje videa...

01:37

- Iva, možeš biti sretna. Ti si se pokazala kao prava dama i ne treba ti takav 'ljigavac' - pisali su ljuti gledatelji. I sam Gospodin Savršeni na društvenim mrežama objavio je sliku sa svojom odabranicom Hanom, a nije se ni libio odgovarati na komentare pa i biti pomalo bezobrazan. 

Na komentar kako je mogao odabrati Hanu pored takvih ljepotica u kući, Jurenec je odgovorio:

- Ti ozbiljno meni želiš reći da ti bolje od mene znaš koja djevojka meni paše? Ja koji sam bio u showu i susretao se sa svima njima... i sada ti meni želiš svoju "pamet" soliti? Sad i znam o kojoj "Inteligenciji" ti i pričaš. I samo jednu stvar da to bar konačno naučiš ako već dragog Boga spominješ: nije dragi Bog rekao digni se sam i odozgora pričaj i sudi o drugima, nego je rekao budi ponizan! Također je rekao "Što imaš gledati trn u oku svojeg brata kad u vlastitom oku ni brvna ne opažaš". Ali, pametna si ti! - komentirao je. 

Nije se mogao suzdržati, a da ne odgovori i drugim pratiteljima reality showa. 

- Dvoličan, neiskren i fejk. Takav si ispao. Inače sam studirala govor tijela i po tvom govoru tijela jedino ti se od cura iskreno svidjela Aleksandra. Izgleda da su točne glasine i da ti nije odgovaralo što je Srpkinja što dovoljno govori o tebi kakva si osoba. A prema tvom govoru tijela s Hanom nemaš niti bliskost niti ljubav niti privlačnost. Ako ste skupa ili ako već odlučio glumiti barem si je mogao pratiti na Instagramu - napisala je jedna gledateljica, a Goran joj je odgovorio kratko i jasno.

- Onda se bolje potrudi oko drugog posla. Samo najbolja namjera - napisao je Goran u komentarima. Nakon što je odgovorio na još nekoliko primjedbi gledatelja, Gospodin Savršeni je obrisao sve komentare, a neke od pratitelja na Instagramu je i blokirao. 

Gledatelji ljuti na 'Savršenog': S 39 godina je totalno nezreo
Gledatelji ljuti na 'Savršenog': S 39 godina je totalno nezreo

Nitko nije primijetio ovaj detalj na novoj božićnoj fotografiji kraljevske obitelji: Zašto se ponavljaju?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje