Obavijesti

Show

Komentari 9

Gosti bjesnili: Prihvatili dlaku na tanjuru, ali krvavi kotlet ne

Gosti bjesnili: Prihvatili dlaku na tanjuru, ali krvavi kotlet ne
4

U showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' dogodio je preokret. Tim Grad je za svega četiri boda pobijedio favorizirani tim Selo i to unatoč dlaci na tanjuru

VIDEO

Gosti njihovog restorana nahvalili su grdobinu u pivskom tijestu, dok se za chefa Martina i ekipu tima Selo nije moglo reći isto. Naime, njihov srednje pečeni kotlet naišao je na opće neodobravanje kod gostiju, što je rezultiralo nižim ocjenama.  

S obzirom da je chef Zdravko izgubio u kvizu 'Peci & reci', njegova ekipa iz tima Grad (restoran '535') pomirila se s činjenicom da će, od dva unaprijed zadana jelovnika, pripremati onaj kojeg je teže izvesti.

Međutim, uspjelo im je da, u nešto više od 75 minuta, skuhaju pet sljedova ukusnih delicija te pritom i zapjevaju klapsku pjesmu svojim gostima. Čak ih ta jedna dlaka, koju je gošća našla u tanjuru s desertom, nije skinula s trona! Pobijedili su tim Selo s ukupno 74 naprema 70.

Sve do posluživanja glavnog jela činilo se da je restoran tima Selo ('Le Art') pripremio bolji jelovnik. Chef Martin i njegova ekipa 'pogodili' su sva predjela, no srednje pečen teleći kotlet Hrvoja i Natali im se nije svidio. Gosti su negodovali da im je previše sirov, krvav, žilav ili nedovoljno pečen, te ga kao takvog ne mogu niti sažvakati. 

- Razgovarala sam s glavnim kuharom i mi tu ne vidimo apsolutno nikakve pogreške. Sve je stvar ukusa. Takvo meso je određeno da bude rose, odnosno medium (srednje pečen) - pokušala je Sara objasniti gostima, dajući im do znanja kako su upravo trebali naglasiti konobarima da žele jače spečeni kotlet. 

- Nažalost, od gostiju nismo dobili dodatnih narudžbi da ne žele srednje pečeno meso. Žao nam je, ali to je pravi razlog manjim ocjenama - kazao je Martin voditelj restorana tima Selo nakon dodijeljenih sedmica.

Sutra se na set vraća žiri, ali i novi zadatak. Ne propustite novu epizodu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u utorak, 21. veljače 21:15 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci