Obavijesti

Show

Komentari 8

Gostima sve smetalo: 'Domaćica na stol nije stavila sol i papar'

Gostima sve smetalo: 'Domaćica na stol nije stavila sol i papar'
4

Maja i Sanja večeru su ocijenile devetkom, dok je Vjekoslav Petri dao ocjenu osam. Današnja domaćica zaradila je ukupno 36 bodova i tako prešla u vodstvo. To se, naravno, do kraja tjedna može promijeniti

VIDEO

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhalo se, jelo i zabavljalo kod domaćice Petre Brodar iz Gornjeg Jesenja, a njezini tradicionalni specijaliteti i veselo iznenađenje pomogli su joj da osvoji visoke bodove.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

Druga ovotjedna domaćica u Krapini i okolici bila je nasmijana Petra koja je svoje goste ljubazno dočekala domaćim rakijicama i sokom te tako već na prvu osvojila simpatije gostiju.

- Jako nas je lijepo dočekala i iznenadila domaćim aperitivom, bilo je baš lijepo - pohvalio ju je Mario na samom početku, a onda su dečki nazdravili sokićem od jabuke, a djevojke glogovom rakijicom za dobru večeru.

Petra je svojim gostima za predjelo ponudila domaći kruh s bućinim sjemenkama, koji i inače radi svojoj obitelji, te domaći namaz od sira i vrhnja s raznim dodacima poput - vlasca, špeka i češnjaka.

- Meni je sir i vrhnje bilo bolje nego kod Marija. Predjelo je bilo jako ukusno, ne bih ništa mijenjala svaka čast. I Petra je kao domaćica bila sjajna, vodila je brigu o nama gostima, izvrsno - pohvalila ju je Maja, a onda je na stol stiglo glavno jelo - svinjska vratina u umaku od gljiva s domaćim mlincima.

- Jako je fino, potrudila si se - komentirao je zadovoljno Mario kojem se jako svidjelo glavno jelo i to što je na tanjuru bilo ponuđeno meso, a Vjekoslav je imao zamjerku što domaćica nije servirala sol i papar na stol. Soli i papra nije nedostajalo u desertu - domaćim štruklima od jabuke, ali je zato Maji i Sanji nedostajalo šećera, dok je Mariju i to bilo po volji.

- Okus deserta je iznenađujuće dobar, nije bio presladak, fino topli, baš za desetku! - priznao je Mario koji je od početka do kraja večere imao samo riječi hvale za svoju konkurenciju. Cijelu priču zaokružilo je veselo iznenađenje - prijatelj na harmonici koji je odsvirao i zapjevao poznate zagorske pjesme. Vesela atmosfera ponijela je goste i podigla ih na noge pa su svi zajedno zapjevali i zaplesali.

- Svaka čast, Petra, bilo je sve savršeno, čista desetka - kazao je Mario i domaćicu ocijenio najvišom ocjenom. Maja i Sanja večeru su ocijenile devetkom, dok je Vjekoslav Petri dao ocjenu osam:

- Sve je bilo super, samo je falilo soli i papra na stolu.

Kakav bezobrazluk: Gosti tražili repete, a škrtarili s desetkama
Kakav bezobrazluk: Gosti tražili repete, a škrtarili s desetkama

Tako je Petra zaradila ukupno 36 bodova i tako prešla u vodstvo. 

- Ovaj će tjedan biti ekstra napeto! Svi smo gladni, svi radimo neka svoja tradicionalna jela i očekujemo puno - komentirao je Mario koji je primijetio da svi natjecatelji u ovom tjednu pucaju na pobjedu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...