Obavijesti

Show

Komentari 80

Gotovac ima djevojku, ljubi čak 21 godinu mlađu Petru

Gotovac ima djevojku, ljubi čak 21 godinu mlađu Petru
3

Ante je ispričao da Petra razmišlja, nema mamu, ni prijateljicu. Mlada Osječanka navodno boravi često u njegovoj kući na zagrebačkom Srebrnjaku

VIDEO

Ja sam slobodan čovjek. Dao sam sve od sebe da spasim svoj brak, no Simona je tražila rastavu. Nemam tajni, sada mi je Petra draga, potvrdio je Ante Gotovac za “InMagazin” Nove TV. Osječanku Petru upoznao je ljetos. Prijateljstvo je preraslo u ljubav nakon što je Ante zaključio da njegov brak nema budućnosti isključivo zbog Simone. Gotovac ističe kako je Petra skromna djevojka koja se nema namjeru pojavljivati u medijima. Antu je osvojila svojom jednostavnošću.
- Sjećam se jednom je bila u Hercegovini i ja sam je pitao je li joj treba bon za mobitel. Rekla mi je da ne treba jer ima još 15 kuna. Meni je to bila znastvena fantastika - kazao je Ante. Dodaje da mu je drago što njegova nova djevojka razmišlja svojom glavom.
- Nema mame, nema prijateljice, pametna je i odluke donosi sama, što mi je do sada bila nepoznanica - istaknuo je Gotovac.
Novopečeni je par ovog vikenda tulumario u noćnom klubu u Ivankovu kraj Vinkovaca, a Petra navodno često boravi i u Antinoj kući na zagrebačkom Srebrnjaku. S uskoro bivšom suprugom Simonom (25), s kojom ima kćer Gabrijelu (3), Ante komunicira samo putem odvjetnika. Simona ga je nedavno prijavila zbog obiteljskog nasilja jer je upao u njezin stan u Buzinu. Tamo su se žestoko posvađali. Policija ga je nakon razgovora pustila. Simona je tada izjavila kako želi da je Ante napokon pusti na miru.

SIMONA LJUBI MARKA, NEĆAKA IVIĆA PAŠALIĆA
Marko Pašalić (26) živi na zagrebačkim Poljanicama i radi u tvrtki Adria drvo, koja je u vlasništvu strica Ivića. Sa Simonom se proteklog vikenda provodio u narodnjačkom klubu Diamond. Ispijali su viski koji stoji 1000 kuna po boci. Simona tvrdi da nije u vezi s Markom jer joj muškarac u životu trenutačno ne treba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'