Obavijesti

Show

Komentari 166

Gotovčeva ispovijest: 'Rentam aute i ljubim 25 godina mlađu'

Gotovčeva ispovijest: 'Rentam aute i ljubim 25 godina mlađu'
13

Ante i Nađa upoznali su se prošle godine na beogradskom brodu Sava, gdje je on privremeno živio nakon rastave sa Simonom Mijoković. Osvojila ga je izgledom i osobnošću

VIDEO

Nakon tri propala braka Ante Gotovac (49) skrasio se u kući u centru Zemuna s djevojkom Nađom (24). U Srbiji živi tri godine, a trenutačno vodi rent-a-car. U poslu mu pomaže i djevojka, a par živi, kako kaže, poprilično mirnim životom.

Ante i Nađa upoznali su se prošle godine na beogradskom brodu Sava, gdje je on privremeno živio nakon rastave sa Simonom Mijoković (34). Osvojila ga je izgledom i osobnošću.

Privatna arhiva

- Nađini roditelji su me odlično prihvatili. Nema tu nikakve mržnje na nacionalnoj osnovi niti ikome smetaju godine - rekao nam je Ante. Dodaje kako i dalje vjeruje u ljubav i brak, a o djeci ipak ne razmišlja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nikamo mi se ne žuri, sad želim malo mira. Djece još ne bih imao, ali nemam pojma što donosi budućnost i što će djevojka reći - smije se Gotovac. Nekoć je volio razuzdane tulume i žene su mu se, tvrdi, bacale pod noge dok je žario i palio u Zagrebu.

- Povukao sam se. Sad se brinem o iznajmljivanju automobila, skuham si jelo, trčim uz nasip, navečer pogledam film s Nađom i odemo spavati. Nedjeljom obavezno odem na misu ovdje u katoličku crkvu. Više me ništa ne fascinira jer sam sve prošao - kaže nam.

PIXSELL

Gotovac se prvi put vjenčao ‘90-ih s Ines Ušić, s kojom ima dvije kćeri. Nakon razvoda vjenčao se 2004. sa Simonom, s kojom ima kćer Gabrijelu (12), a brak je trajao šest godina. S Beograđankom Jelenom Miljuš (36) razveo se 2017. nakon osam mjeseci braka.

- Danas sam sretan muškarac. U dobrim sam odnosima sa svim kćerima. Čujem se i sa Simonom. Ona i suprug Stanislav s Gabi dođu k mojoj mami na ručak. Najbitnije je da imamo lijepo dijete, dobro se slažemo, zdravi smo. Simona je sretna jer vodi miran život i ja je razumijem - kaže Ante.

Razvod od Simone bio mu je jedan od najtežih perioda u životu

- Nakon rastave bio sam u depresiji, srušio mi se cijeli svijet. Povukao sam se u sebe, a onda su me dojučerašnji prijatelji, koji su partijali u mojoj kući, za moj novac, počeli nazivati klošarom i smećem. Bio sam mrtav čovjek. Nakon svega došao sam u Beograd kod prijatelja Žarka na brod. Nisam imao za jesti, on me hranio. Ma nisam imao za lijekove - kaže. Dodaje kako mu se sve zamjerilo, a danas se više nikome ne želi dokazivati. Sa Simonom ga je prije 15-ak godina upoznao pjevač Tony Cetinski (49).

- Nakon toga smo se Tony i ja razišli, ali cijenim ga i dalje kao prijatelja. Uh, koja su to vremena bila. Nema tko nije od estrade kod mene doma partijao. Bio je čak i redatelj Rob Minkoff, vlasnik filmskog studija. Prekinuo je snimanje filma s Jackiejem Chanom i došao avionom iz Los Angelesa do nas u Zagreb - prisjeća se Ante.

Pixsell

Do prijateljstva s Minkoffom došlo je kad je Simona 2002. kao 18-godišnjakinja osvojila titulu Miss Hawaiian Tropic za Sloveniju, zbog čega je otputovala u Hollywood na snimanje filma s Eddiejem Murphyjem.

- Rob je bio zaljubljen u Simonu. Htio sam se našaliti pa sam uzeo njezin mobitel i poslao mu poruku u njezino ime. U sekundu nam je stigao odgovor. Dopisivao sam se s njim jer ona nije znala engleski. Sprijatelji smo se i nije se ljutio kad sam mu otkrio da sam ja njezin suprug. Ponudio je Simoni i meni da dođemo u Hollywood. Da se nismo rastali, ona bi danas bila glumica - kaže Gotovac.

Marko Lukunić/PIXSELL

No holivudski san prekinula je njihova mučna rastava.

- Ni danas ne znam zašto je došlo do rastave sa Simonom. Bila je mlada, pod utjecajem okoline. No bitno da smo sad u super odnosima, ona je prava dobrica bila i ostala - kaže Ante i dodaje kako su tad njih dvoje kao par 'izlazili iz paštete'.

- To da se nije raspalo, dan-danas bi gorjelo. Kad smo se svojedobno vozili prema Bosni, čuli smo u autu na radiju: ‘Prekidamo glazbenu top listu, želimo vas obavijestiti da nam stižu Ante i Simona u Sarajevo’. Slušao sam i nisam mogao vjerovati koliki smo brend bili - kaže. U njihovu domu tekle su “rijeke” najskupljih šampanjaca, kuharice su spravljale jastoge, škampe i razne delicije, a ekipa je uživala u sedam plazma TV-a, tri jacuzzija i sauni. Bilo je i droge, što nikad nije skrivao.

- Glavno pitanje bilo je: ‘Antiša, možemo li doći kod tebe u špajzu’ - kaže nam Gotovac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom